Fiúk! Nektek tetszenek a magas lányok?
Én egy magas lány vagyok, 14 éves létemre 172 vagyok. És nagyon utálom, jobban örülnék ha alacsonyabb lennék, mert a barátnőim is mind alacsonyak és sokszor mondták családtagok,hogy ne görnyedjek össze mert az csúnya!. de sajnos valamikor észre sem veszem,nagyon nagyon utálom és az a baj,hogy ez ellen aztán tényleg semmit nem lehet tenni. És ugye egy párkapcsolatban a fiúnak kell magasabbnak lennie. Most megyek gimibe, és remélem nem lesz ilyen probléma,ha megtetszik egy fiú és alacsonyabb lesz nálam,mert akkor én kifutok a világból....
Őszinte válaszokat kérek,hogy a magasabb lányok tetszenek e nektek, és az én centim még belefér e :)
De ha már itt vagytok arról is írhattok,hogy mit néztek meg először egy lányban, mi a legfontosabb.. Egyébként mondták páran rám,hogy "szép vagyok" meg "csinos". Legtöbb fiúnak az arcom tetszik.:)
:)
Magadnak sosem vagy elég jó, nekem pl mindig van valami bajom magammal. De már nem nagyon izgat, aki szeret az úgy szeressen ahogy vagyok. A magasságom ellen meg úgy sem tudok semmit sem tenni. :)
nem a magasság hanem a suly a lényeg nekem bejönnek a magas lányok ha az arcod szép nincs baj!!!!
Ha megengeded hogy elvicceljem a dolgot akkor::Az a lényeg hogyha mi fiúk ágyba viszünk egy lányt akkor ne essünk el a küszöbbe!a többi nem számít!!!! Így kell elfogadni téged!(engem meg úgy hogy humoros irodakukac vagyok és szeretem elpolyénkodni a dolgokat!! Képzeld!!: Amikor az egyik barátom párizsba ment úgy búcsúzta el tőle hogy mindenki bőggött mint a vidéki szamár,mi meg úgy röhögtünk mint 10 fakutya!(tehát a humor az kell!!) Magasság nem baj Nem fáj az igaz??????????????????????????????????????
Én 36/L 180cm vagyok és pont az volt a bajom mindig mint neked.
Suliba mindig én voltam a legmagasabb,és én is szégyeltem.Ma is bánja a hátam mert soha nem húztam ki magam és ferde lett a gerincem.
DE fel a fejjel!!
most h idősebb lettem már bánom h akkor szégyenkeztem a magasságom miatt.Annyi magas pasi van h el se hittem akkor.. és most soxsor tűsarkúban járok. Igenis légy büszke a magasságodra,szerinted jobban néznél ki a sok 160cm-esek közt??
---bocsi ezért nem kell megsértődni annak akinek inge:-)) ---
szóval,Te így vagy szép,örülj inkább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!