CSAJOK tetszenek a vékony 170cm magas babaarcú fiúk?
Figyelt kérdés
21 F vagyok,Kort is írjatok!2012. márc. 3. 14:32
2/17 anonim válasza:
nem, mivel 180 cm vagyok. az, hogy vekony es babaarcu lehet taszito vagy vonzo, egyeb tulajdonsagaitol fugg. 16/L
3/17 anonim válasza:
Nem szeretem a babaarcú fiúkat. A mostani barátomnál is kértem ,hogy növesszen szakállt, hogy ne olyan tini képe legyen, mert pedofilnak érzem magam. :D
és 174 cm vagyok, tehát...
22
4/17 anonim válasza:
Nem, nekem ez túl alacsony. A babaarc meg attól függ, de 170 centihez ez esélyes, hogy kb. gyereknek nézel ki.
7/17 anonim válasza:
jaj istenem, ölni tudnék egyért... :D de még csak 14 vagyok ugyebár... :D de szóval nekem nagyon tetszenek
9/17 anonim válasza:
10/17 anonim válasza:
nekem tetszenek:D én odavagyok értük~ utolsó válaszolónak: nekem is az olyanok tetszenek:D 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!