Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » CSAJOK tetszenek a vékony...

CSAJOK tetszenek a vékony 170cm magas babaarcú fiúk?

Figyelt kérdés
21 F vagyok,Kort is írjatok!
2012. márc. 3. 14:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

nekem nem naon teccetős a link...

de a babaarcú fiúk bejönnek...

14/L

2012. máj. 8. 09:02
 12/17 anonim ***** válasza:
64%

hát elég gáz az a lány akinek az ilyen emos -kis nyomorékok tetszenek hogy néz ki az a gyerek fele fejét haj borítja be meg fehér mint a seggem de még az is barnább semmi férfias vonása nincs benne mi tud ebbe nektek tetszeni lányok? most 14-15évesen lehet tetszik később úgyis rájöttök ,hogy ezek nyomorékok és kifogjátok röhögni őket

azért hasonlítsátok már össze egy Enrique Iglesias-al van különbség nem? :)

2012. máj. 31. 02:05
 13/17 anonim válasza:
ízlések és pofonok nekem tetszenek lehet neked nem.., mindenkinek más az ízlése..:"D
2012. jún. 7. 23:41
 14/17 anonim ***** válasza:
borostaaaaaa
2013. jan. 4. 15:32
 15/17 anonim ***** válasza:
Én is 170 cm magas vagyok, szóval melletted nem tudnék magassarkút fölvenni, ami nekem probléma. :D De amúgy szerintem cuki lehetsz, főleg ha szöszi vagy vörös vagy. (Tudom, hogy ez ritka de én imádom őket:)
2013. júl. 17. 11:21
 16/17 anonim válasza:
Nekem is nagyon teccenek de én is csak 14 vagyok :)
2014. jún. 22. 20:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Bejönni bejöhetsz csak egy kis bibi van hogy most vagyok 13-14 ès 176 vagyok. Ja meg idősebb vagy de ha a kor nem számít akkor bejöhetsz cak alacsonyabb vagy. A volt alsós tanárom annyi mint te csak 180 ès ha úgy nèznèm de nem úgy nèzem akkor bejönne nagyon baba arca van mint egy nyolcadikosnak max.
2015. febr. 28. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!