Csajok! Nektek a magas, vagy az alacsony fiúk tetszenek jobban!?
Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 18:06
1/14 anonim válasza:
na tippelj...
minden lány a magasakat szereti senki sem szeret lenézni a párjára
3/14 anonim válasza:
Teljesen értelmes kérdés, teljesen jó kategóriában. Gratulálok :D
5/14 anonim válasza:
Törvényszerű, hogy aki válaszol az a magasakat fogja írni. De az utcán nagyon sokszor látni alacsonyabb fiúkat, férfiakat, magasabb nő oldalán. Vagyis amikor valakik között létrejön az összhang, ennek semmi jelentősége.
8/14 anonim válasza:
Egyértelmű: magas :) sokkal férfiasabb ha egy fiú magas:)
9/14 anonim válasza:
Aki azt írta "minden lány a magasakat szereti" az minden lányt ismer vajon?:D
Na mindegy, én jobban szeretem ha ugyanakkora, vagy nálam alacsonyabb a srác, a magasak sosem tetszettek.
25/L
10/14 anonim válasza:
helló, a kérdésre ösztön szerűen azt mondanám, hogy magas, de ha kicsit végig gondolom, akkor azért ez nem így van...
eddig már többször is előfordult, hogy alacsonyabb srácokért "epedeztem":) és ebben szerintem nincs is semmi rossz...és igaz az is amit előttem írtak! nézz csak körül az utcán...sok magas nő mellett látni alacsony férfit
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!