Alacsony vagy magas lányok?
Figyelt kérdés
Fiúk! ti melyiket szeretitek jobban?
Lányok ti melyik kategóriába tartoztok? És megvagytok elégedve a magasságotokkal vagy nem?
Am én 165 cm vagyok.az magas?
2011. júl. 18. 23:26
1/40 anonim válasza:
165 az teljesen átlagos, szerintem ez a legjobb.
3/40 Pikachúúú válasza:
Én 183 cm vagyok és cseppet magasnak érzem magam és elég nehéz a fiúzás :S
4/40 anonim válasza:
Állítólag a legnagyobb mennyiségű feromon a fejbőrön keresztül áramlik a nőknél. Így az alacsonyabb nők nagyobb érdeklődést tudhatnak maguknak a férfiak terén.
Ez akár igaz, akár nem, én is az alacsonyabb nőkhöz vonzódom. =)
6/40 anonim válasza:
a magas lányoknak lóarcuk van. azért lehet kivétel, de általában lóarcuk van. az ideális 155-170 között van. persze ha valaki a lóarcúakat kedveli...
7/40 anonim válasza:
Én 178 vagyok jelenleg de a velem egymagas vagy a nálam alacsonyabb csajok inkább. Hülyén nézne ki ha a csaj magasabb lenne nálam.
18/F
8/40 anonim válasza:
nincs lóarca a magas lányoknak ez megint milyen hülyeség??? nekem sincs az (177 cm) de van olyan 162 cm-s ismerősöm akinek az van.....
9/40 anonim válasza:
170cm vagyok igazából megvagyok vele elégedve de ha lehetne akkor inkább lennénk 165cm de igazából ez nem foglalkoztat engem:)
10/40 anonim válasza:
160 cm vagyok, ez néha hátrány, néha meg előny :) Mondjuk el bírnék viselni még 5 cm-t :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!