Alacsony vagy magas lányok?
Fiúk! ti melyiket szeretitek jobban?
Lányok ti melyik kategóriába tartoztok? És megvagytok elégedve a magasságotokkal vagy nem?
Am én 165 cm vagyok.az magas?
Jobban szeretem a magas lányokat mivel én is alacsony vagyok, 174cm.
23f
Előző vagyok.
Akarom mondani az alacsony lányokat, nem a magasakat :D
171-172 cm vagyok és 17 éves lány.
Ha választani lehetne 168 cm szeretnék lenni :D :)
Az pedig nem igaz, hogy a magas lányok féltékenyek az alacsonyakra és hogy ez az "ő nyomoruk". Nem tűnsz valami értelmesnek ne haragudj.
Van egy barátnőm, aki 160 cm és mindig mondja, hogy minimum 170 cm szeretne lenni, én meg erre kapásból, hogy én meg 168 :D
Egy másik kérdéshez épp az előbb másoltam be egy statisztikát (ami itt úgyis le lesz fikázva, hogy mekkora baromság), de ide is bemásolom :)
177.000 férfit és nöt kérdeztek ki, vizsgálták a randevúzási szokásukat, amely a következö statisztikai eredményt hozta a világ minden részéröl (megj.: kivéve talán Kínát – Alex):
A hölgyek szemszögéböl:
* a leginkább preferált magasság egy férfinak a 6'0'' (183 cm),
* a második legközkedveltebb a 6'1'' (185.5 cm),
* a harmadik pedig a 6'2'' (188 cm).
A férfiak szemszögéböl:
* a legattraktívabbak magassága 5'7'' (170 cm),
* a második legközkedveltebb 5'8'' (172.5 cm),
* a harmadik pedig 5'9'' (175 cm).
Kezdjük ott, te nem alacsony vagy, hanem átlag magas. Másrészt egy lány esetleg 178 cm felett nevezhető negatív értelemben magasnak.
Én is vékony vagyok, mégse kötekedett velem soha senki..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!