Fiuk és lányok egyaránt, mit gondoltok erről a lányról? Fiuk ti örülnétek ha a barátnőtök így nézne ki? Lányok ti találtok benne valami szépet? Nemet és kort is lécci!
Hát, nekem nem tetszik annyira az ilyen déi típus, de ha elvonatkoztatok, ez a csaj akkor se extra, ha már félvér, akkor Adriana Lima.
De persze nyilván nem csúnya, szép, arányos arca van, vékony. A fotobolttal dobálózóaknak meg annyit mondanék, hogy sza.rból se lehet ám várat építeni. A képen szereplő hölgynek talán az arcbőre nem iylen sima, de az arányai szerintem változatlanok vagy nem különböznek túl sokban..
Szép csaj, de kérdező, ha valaki azt írja, hogy nem tetszik neki, miért kell támadni, hogy irigység stb.?
Nálam szebb ez a lény, de nem cserélnék vele, mert nekem megfelel a külsőm, a páromnak is jó vagyok, különben nem lenne gyerekünk, és nem élnénk 4 éve együtt.
Az Eva Longoriás kép meg igenis csúnya.
Az, hogy nem lehet szarból várat építeni photoshoppal nem igaz, ott van Liptai. Milyen duci valójában, a Playboyos képein meg jól lesoványították, eltűntek a ráncok, narancsbőr, háj......
Ági
Hát neharagudjmár kedves Ági, lehet hogy Liptainak nincs bomba alakja élőben, de attól még nem ronda nő alapvetően. Nála sem arról van szó, hogy konkrétan egy ronda nőből csináltak hűdeszépet. Az arcán nem kellett sokat variálni, max ráncok, bőr.
És az eredmény talán olyan tökéletes lett? Nem, nem lett az, liptainak minden képén másképp állnap a mellei..
Nem azt írtam, hogy Liptai ronda, hanem azt, hogy élőben elég molett, narancsbőr, háj, ráncok, toka van....
A képeket meg mínusz 15 kiló, és 25 éves test. Se háj, se narancsbőr.
De nem hiszem hogy ez lenne a vita tárgya. Csak példának hoztam fel, hogy egy átlag nőből is tényleg lehet bombázót faragni.
Á.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!