Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiuk és lányok egyaránt, mit...

Fiuk és lányok egyaránt, mit gondoltok erről a lányról? Fiuk ti örülnétek ha a barátnőtök így nézne ki? Lányok ti találtok benne valami szépet? Nemet és kort is lécci!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2009. nov. 13. 21:26
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
85%

Sminkkel, pár órás retusálással mindenki nézhet ki így :)

Így persze szép, de egy egyszerű hétköznap elhiheted ő sincs ennyire a toppon...:)

2009. nov. 13. 22:18
 12/57 A kérdező kommentje:
Mivan féltékenyek vagytok ? :D képzeljétek szép lányok is élnek köztünk retus nélkül sőt smink nélkül is
2009. nov. 13. 22:19
 13/57 anonim ***** válasza:
88%
nekem olyan sablonszép, én nem látok benne semmi különlegeset, láttam már nála sokkal szebb lányt is mondjuk a metrón:D
2009. nov. 13. 22:32
 14/57 anonim ***** válasza:
100%

pár kiló sminkkel és retusálással énis nézhetek ki így.

ja és ha hiszed ha nem NEM VAGYOK FÉLTÉKENY -.-

2009. nov. 13. 22:59
 15/57 anonim ***** válasza:
100%

A retus meg a smink tényleg sokat dob az emberen, de azért meg kell hagyni, ez a lány anélkül is jól nézne ki valószínűleg, mert jó az alap (szépvágású szemek, jó arcforma, szép fogak,...)

Azt meg szerintem egyetlen fiú se fogja mondani, hogy nem örülne, ha a barátnője így nézne ki... Hát hogy a viharba ne?:D

19/L

2009. nov. 13. 23:08
 16/57 anonim ***** válasza:
100%

Hát erre, hogy nem igaz, és hétköznap is nézhet így ki egy ilyen nő Eva Longoriat mondanám élő ellenpéldának...:)

Nézzétek csak:

[link]

Na és sima nap:

[link]

És ugyanúgy meg van a szép szem, szép fogak...Csak nem dolgoztak annyit rajta :)

2009. nov. 13. 23:23
 17/57 anonim ***** válasza:
67%
Gyönyörű lány, én is azt mondom. Viszont látszik rajta,hogy van rajta vakolat rendesen. De ez nem baj, mert ha valaki alapjáraton szép, miért ne "segítene rá" még egy kicsit?!! Nincs ezzel gond. Látszik,hogy naturban is ott van. Szerintem bármelyik pasi beérné vele :D
2009. nov. 14. 00:07
 18/57 anonim ***** válasza:
Jah, utolsó vagyok: 21L
2009. nov. 14. 00:08
 19/57 anonim ***** válasza:
100%
Szép arcú, jó alakú lány, de nem az esetem. Alkalmi kalandra szívesen kipróbálnám, de barátnőnek/feleségnek nem jönnek be az ilyen bővérű, tengerparti fitnesztündérek. A titokzatos, intellektuális, romantikus és házias lányok rajongója vagyok :-) (33/F)
2009. nov. 14. 00:25
 20/57 anonim ***** válasza:
53%

Istenem, már annyira a 21. század gyermekei vagyunk, hogy el se tudjuk képzelni, hogy egy nő lehet ilyen gyönyörű. Jelentem: lehet! Nekem az edzőm kb. ilyen szép, és őt még sosem láttam retusálva:D hacsak nem a kontaktlencsém retusál:D

Inkább a jó fények, esetleg a sminkes. De aki szép, az szép. Lássuk be. Szerintem is rengeteg műnő van, és sokat használják a drága fotóboltot is. Mégis, látni lehet, ha valaki alapból szép.

Ez a lány is az.

Most szigorúan külsőről beszélgetünk. Nem ismerjük, előítélet lehet, hogy buta liba, stb. De nem az a lényeg.

Néha cserélnék vele... :)

L/19

2009. nov. 14. 00:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!