Fiuk és lányok egyaránt, mit gondoltok erről a lányról? Fiuk ti örülnétek ha a barátnőtök így nézne ki? Lányok ti találtok benne valami szépet? Nemet és kort is lécci!
Sminkkel, pár órás retusálással mindenki nézhet ki így :)
Így persze szép, de egy egyszerű hétköznap elhiheted ő sincs ennyire a toppon...:)
pár kiló sminkkel és retusálással énis nézhetek ki így.
ja és ha hiszed ha nem NEM VAGYOK FÉLTÉKENY -.-
A retus meg a smink tényleg sokat dob az emberen, de azért meg kell hagyni, ez a lány anélkül is jól nézne ki valószínűleg, mert jó az alap (szépvágású szemek, jó arcforma, szép fogak,...)
Azt meg szerintem egyetlen fiú se fogja mondani, hogy nem örülne, ha a barátnője így nézne ki... Hát hogy a viharba ne?:D
19/L
Istenem, már annyira a 21. század gyermekei vagyunk, hogy el se tudjuk képzelni, hogy egy nő lehet ilyen gyönyörű. Jelentem: lehet! Nekem az edzőm kb. ilyen szép, és őt még sosem láttam retusálva:D hacsak nem a kontaktlencsém retusál:D
Inkább a jó fények, esetleg a sminkes. De aki szép, az szép. Lássuk be. Szerintem is rengeteg műnő van, és sokat használják a drága fotóboltot is. Mégis, látni lehet, ha valaki alapból szép.
Ez a lány is az.
Most szigorúan külsőről beszélgetünk. Nem ismerjük, előítélet lehet, hogy buta liba, stb. De nem az a lényeg.
Néha cserélnék vele... :)
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!