Fiuk és lányok egyaránt, mit gondoltok erről a lányról? Fiuk ti örülnétek ha a barátnőtök így nézne ki? Lányok ti találtok benne valami szépet? Nemet és kort is lécci!
Mutatós csaj, de kiváncsi lennék, hogy nézne ki vagon smink meg retus nélkül.
(lány)
Most tök-tök őszinte leszek!!!
Szép csaj, az tuti!
DE: nekem sokkal hosszabb hajam van, szőke (ami itt most nem lényeg), az alakom retusálás nélkül van ilyen, ez tuti!!, most hordok fogszabit (18 éves vagyok:D), úgyhogy 1 év múlva már ilyen mosolyom lesz, az orrom talán picikébb (nem sokkal), a pasiknak meg nekem is bejön), az arcom formája hasonló, a szemem zöld, a számat kevés kontúrceruzával tökéletesen ilyenné rajzolom.
;)
Szóval tényleg nincs benne sem semmi extra, amellett, hogy szép.
Én is nézek ki így retus nélkül, ezt elhiheted nekem!!
Hát kíváncsivá tettél és szerintem mindenkit hogy hogyan nézhetsz ki :D Mutatnál képet magadról ? ha akarsz persze.. de ha tényleg szép vagy akkor öröm lesz rád nézni :)
Köszönöm az eddigi válazsokat várom a többit iss !! :))
Hát nem tudom....ide nem nagyon szeretnék képet kirakni magamról.
De esetleg ha megadod az e-mail címed, küldhetek neked.
Amúgy te hány éves vagy?..
szerintem gyönyörű :) ritkán mondom ezt lányként egy másik lányra, de rajta nem találok hibát...szívesen cserélnék vele az tuti, pedig én se vagyok csúnya :D
18/L
Sehol nem találom a leveled...
Ha ide kiírod az e-mail címet vagy valami...mert tényleg nincs meg az üzi!
16:49-es szerintem igen,nincs benne semmi kivetnivaló..
Az e-mail címem pedig : andrea_s@freemail.hu :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!