Fiuk és lányok egyaránt, mit gondoltok erről a
lányról? Fiuk ti örülnétek ha a barátnőtök így
nézne ki? Lányok ti találtok benne valami szépet? Nemet
és kort is lécci!
Azért itt Magyarországon viszonylag ritkák az ilyen félvér lányok. Alakja nagyon szép, de azt a póthajat kivetethetné!
2009. nov. 15. 15:04
32/57 A kérdező kommentje:
Honnan tudod hogy póthaja van ? Én nem vettem észre rajta
El ne élvezzetek itt erre a két képre... Úgy látszik nagyon alábecsülitek a smink meg a photoshop hatalmát.
[link]
2009. nov. 15. 18:54
34/57 A kérdező kommentje:
Na de most komolyan mit jön mindenki Eva Longoriával ?? már nem azért de 1. nem róla van szó és pl ez a lány nézhet ki élőben is gyönyörűen mert ahogy már írták az alap meg van hozzá.. meg Evára visszatérve mindannyiunk vagyis az emberek többsége feldobja az arcát egy kis smink.Eva szerintem anélkül is szép mert az arca megvan hozzá,és egyáltalán nem csúnya..Nálatok emg nincs olyan hogy mindig sminkeltitek maagtokat de smink nélkül is szépek vagytok ? Na pont ez történt a született feleséggel csak éppen rossz pillanatában kapták le mikor hülye fejet vágott vagyis elönytelen arcot.. yem
Tökéletesen egyetértek a kérdezővel! Már írtam is nem tudom hányas kommentáromban, hogy erre fölösleges photoshop meg ilyeneket kenni.
16:49
Igen, itt is gyönyörű, mi a baj vele?
Komolyan, már nem TUDJÁTOK elhinni, hogy valaki lehet szép. pedig én élőbe ismerek ilyen jó nőt, az egyik edzőm.
Eva Longoriát meg tényleg hagyjuk már! Mindenki tudja hogy sokat dob a fotóbolt a képeken, de aki alapból is szép azon már csak apróbb javítást tesznek, és az az ember anélkül is gyönyörű lenne!
2009. nov. 16. 00:18
Eva Longoria smink nélkül is szép. Ez a csaj is szép. Vannak nála különlegesebb arcú lányok is, de szépnek szép. Nem tudom mit kell ezen veszekedni..Kérdező, neked meg nem tök mindegy, hogy mit gondolnak mások? Gondolhattad, hogy nem fogja mindenki agyon dicsérni, mert valakinek esetleg nem tetszenek az ilyen szilikonnők, mert a természetes lányokat kedveli. Épp ezért vagyunk emberek..nem egy olyan csaj, aki mindenki tetszését elnyeri, mert ilyen talán nincs is. Ha neked tetszik, tetsszen, de ne akard ráerőltetni a véleményedet másokra.
2009. nov. 16. 11:59
Így van. Utolsónak van igaza:)
2009. nov. 16. 18:25
38/57 A kérdező kommentje:
nem eröltetem rá így jött ki :) de azért köszönöm a te válaszodat is és a többieknek is
39/57 A kérdező kommentje:
ja és még annyit hogy én csak azt kérdeztem mit gondoltok róla.. gondoltam hogy van akinek ne fog tetszeni és van akinek épp ellenkezőleg.. megtaláltam neten és érdekelt az emberek véleménye.. ennyire baj ez is ?? én is gynaugy megkérdezhetek bármit mint mások ..és nem erre a photoshopos hülyeségekre voltam kíváncsi hanem hogy a lányról mit gondoltok pozitívan és negatívan.. na ennyi
Hát. Őszinte leszek, szerintem annyira nem különleges. Tucat.
Szépnek szép, de semmi érdekes nincs benne. és kiemelem: SZERINTEM. Kevesebb vakolat meg photoshop nélkül aztán tényleg tök átlagos lány lenne. Egyébként nekem az arca nem tetszik. Nem tudom miért, de nem tetszik. Lehet, hogy egyszerűen nem az esetem.
Amúgy sem bukok az ilyen felfújt barbikra. Brr.
2009. nov. 18. 19:35
Kapcsolódó kérdések: