Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek még mennyit kéne...

Szerintetek még mennyit kéne fogynom? (kép)

Figyelt kérdés

Én 3-4 kg-ra gondoltam.Aztán lehet még többet...

[link]

2013. szept. 11. 13:03
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:

"pedig olyan ronda a vívóláb.."

Érdekes, élnek-halnak a pasik a vívólábamért és a "vívófenekemért", amit a vívóedzések alatti rengeteg kitörés eredményezett.

Azt is ideje lenne felfognod, hogy alaktípusok léteznek. Ha neked az álmod egy teljesen más típusú nőalak, az bizony örökké csak álom marad, maximum plasztikával érheted el, de a csontokból talán még ők sem faragnak.

Egyébként a linkelt nőn több a zsír, mint rajtad. Már csak ezért se érhetnéd el további sanyargatással.

A csípőd pedig továbbra sem széles, nem kellene a rosszakaró barátnők fecsegéseire sem hallgatnod. Nyilván élvezik, hogy úgy vezethetnek meg, ahogy akarnak és így veled nem kell tovább ellenfélként számolniuk a pasizás terén (mert te nem mersz).

Mégis hány centi? És a mell, derék, az "őrült vastag" comb, vádli?

2013. szept. 12. 11:26
 62/68 anonim ***** válasza:

a két kép között kevés külömbség van,kedves kérdező:))

és ne feledd,mindenki az aminek tartja magát.

2013. szept. 12. 11:31
 63/68 anonim ***** válasza:
Tartsd ezt a sulyt, es mozogj sokat. Nekem 22 eves korom korul fejlett ki teljesen a testem, a melleim meg nottek, es az alakom is masabb lett. Semmi szukseged fogyasra, inkabb csak arra hogy ne hizz. Alakformalo sportkent nekem a callanetics jott be nagyon, eleg ha 1- 2 orat beiktatasz hetente, es mellette csinalod amit eddig is. Ettol szep noies formad lesz, mint a kepen levo holgynek.(vagy akar szebb is)
2013. szept. 12. 12:19
 64/68 anonim ***** válasza:

nagyon vékony vagy, szinte már gebe!!

"Sportolni nagyon sokat sportolok és elég izmos vagyok...csak a kép nem adja vissza..."

Teljesen jól látszol! biztos vagyok benne, hogy az orrod sem nagy! :)

Önképzavar vagy nem tudom én mi... Pszichológushoz menni nem gáz, sőt még a párbajokra a mentális felkészülésben is segíthet, nem?

Ne aggódj... sokaknak van ilyen bajuk, ez semmiség, nem vagy ettől dilis! xD

"válogatott sportoló vagyok:D"

Akkor kérdezd meg az edzőidet, hogy hogyan fejleszthetnéd magad tökéletesebbre! Ilyen szinten már ne számítson a kinézeted! Legyél te a legjobb, nyerj olimpiát vagy akármi, hajrá! :) Vívásból úgyis jók vagyunk! :)

Szerintem most pont olyan vagy, mint akit linkeltél, sőt! Talán még vékonyabb is...

[link]

[link]

2013. szept. 12. 16:51
 65/68 anonim ***** válasza:
Ja, és a csípőddel és a válladdal és a derekaddal sincs semmi baj. Teljes normális, szép arányos! Önképzavar!
2013. szept. 12. 16:57
 66/68 szamo77db ***** válasza:
Gyönyörű vagy! Egy dekát sem kell fogynod már!
2013. szept. 13. 08:50
 67/68 anonim ***** válasza:
ezt csak dicsekvésnek raktad ki, ugye?
2013. szept. 18. 00:02
 68/68 anonim ***** válasza:
ú de megdugnálak! <3
2013. dec. 15. 21:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!