Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek még mennyit kéne...

Szerintetek még mennyit kéne fogynom? (kép)

Figyelt kérdés

Én 3-4 kg-ra gondoltam.Aztán lehet még többet...

[link]

2013. szept. 11. 13:03
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 A kérdező kommentje:

Van persze...de sajnos az undormány széles vállaimtól meg a nagy csípömtől és a kicsi derekamtól (mármint nem tudom,hogy kicsi vagy nagynak kell mondani a lényeg, hogy kicsit megy be...)és az izmos combjaimtól (ami itt nem látszik, de az csak egyre izmosabb lesz a vívástól) sosemlesz kb olan amivel elégedett tudnék lenni... Se a fejemmel az orrom miatt. (hiába mondják azt, hogy jajj de szép vagyok..-.-)

Elég szívás, hogy ilyen hülye vagyok...vagy erre nem tudok mitmondani...hátha majd ezt kinövöm..

2013. szept. 11. 22:00
 52/68 anonim ***** válasza:

Miért érzem úgy, hogy ezt a képet csak azért töltötted fel, hogy szépeket olvass?

Épelméjű ember ilyen alakkal nem kérdezi meg, hogy fogynia kell-e még, hanem gyorsan elmegy a Burger King-be és bezabál.

Ez a véleményem. Fordulj szakemberhez, ez már nem normális.

És sejtésem szerint Te is olyan 15-16 éves vagy, akinek az életben jelenleg az a legnagyobb gondja, hogy 7 macskával és egy arapapagájjal halsz meg...

Betegek az emberek!

2013. szept. 11. 22:09
 53/68 anonim ***** válasza:
Mutass már nekem széles csípőt...! Merthogy a tiéd nem széles, az biztos.
2013. szept. 11. 22:10
 54/68 A kérdező kommentje:

Széles a csípőm,még ha ezen nem is látszik...

ÉS nem azért raktam fel, mondjuk örültem volna ha ad egy kis önbizalmat, de rájöttem ez nem segít, mert ettől nem fogom jobbnak látni magam...

Elég szívás, hogy nem csak a külsőm szar, de még agybajom is van...jó párosítás..:/

Amúgy 18 vagyok...

2013. szept. 11. 22:15
 55/68 anonim ***** válasza:

Komolyan vívsz?

Mert se a vádlidon, se a combodon, se a hátsódon nem látszik. Pedig az aztán igazán átformál ezeken a területeken!

Meg mi az, hogy "ezen nem látszik"?

Nem látszik, mert NEM széles a csípőd. CSAK a fejedben széles! Fogd már fel! Vagy rakj új képet és bizonygasd tovább, hátha mi győzünk és észhez térsz.

2013. szept. 11. 22:17
 56/68 A kérdező kommentje:

Igen tényleg vívok és elég komolyan...

Csak most nyáron nem voltak edzések és csak futottam meg diétáztam és ezért lejebb ment az izmom (amit nem akarok, hogy vissza jöjjön, de sajnos vissza fog, pedig olyan ronda a vívóláb..)

Most ezért nem fogok új képet rakni, de mondták már mások is,hogy széles a csípőm..

De még ez is elmegy.... de a vállam az ami kiborít...pedig mégcsak nem is kajakozom...mondjuk régen úsztam és szinkronúsztam is, de nem vágom mitől lett ekkora...gondolom genetika....:/

2013. szept. 11. 22:23
 57/68 anonim ***** válasza:
mivan? te most komolyan egy formátlan léc szeretnél lenni? akinek mindene egyben van? egy aránytalan ,girhes? nem értem...
2013. szept. 11. 22:53
 58/68 A kérdező kommentje:

Lenni iylen szeretnék lenni:

[link]

(Máérmint csak a test az arc nem)

2013. szept. 11. 23:12
 59/68 anonim ***** válasza:
Drága kedves kérdező! Az agyacskáddal van baj! Az ember olyan amilyennek mutatja magát. Ezzel az alakkal is lehetsz szexi, ha magabiztos vagy, de sajnos neked az önértékeléseddel van baj. Sajnálom, hogy így gondolkodsz magadról.
2013. szept. 12. 11:13
 60/68 anonim ***** válasza:

Nem igazán látom a különbséget a két kép között, azon kívül hogy ő már felnőtt nő. Te még ezt nem érted el, se testileg se értelmileg... De főleg értelmileg nem. Ezzel nincs is gond, még csak 18 vagy, ha jól olvastam valamelyik válaszodban.

Az alakod nekem kifejezetten tetszik. Az viszont, amint gondolsz magadról, hülyeség...

2013. szept. 12. 11:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!