Szerintetek még mennyit kéne fogynom? (kép)
2013. szept. 11. 13:03
31/68 anonim válasza:
Lehet a kép nem előnyös, de inkább híznod kéne. Milyen magas és hány kiló vagy?
32/68 anonim válasza:
Mégis hogy szándékozol fogyni? Levágod az egyik lábad? Mert zsír nem igazán van rajtad, amiből fogyni lehetne... Inkább híznod kéne pár kilót. :) Mindenesetre szerintem jó alakod van.
33/68 anonim válasza:
még vagy 5-öt legalább.....
meg a nagy szart! vicceltem. Túl vékony vagy, de valszeg rád is felállna már :)
34/68 anonim válasza:
Fogyni? Inkább kezeltesd magad te anorexiás hülye...
35/68 anonim válasza:
Ilyen egyetértés is régen volt már itt az oldalon.
Ez is csak azt mutatja, hogy már (!) elvetetted a sulykot.
36/68 A kérdező kommentje:
31-es. 172 cm és 58 kiló, de elég vastag csontozató vagyok és széles vagyok sajnos...meg az izom is sokat nyom..(tudom, hogy itt nem látszik, hogy az vagyok..)
2013. szept. 11. 16:03
37/68 anonim válasza:
Na ezért nem kell fogynod!!!
38/68 anonim válasza:
De miért magyarázod? Széles csont, meg nehéz izmok...
Ez is csak azt jelenti, hogy JÓVAL TÖBBNEK kellene lenned!
39/68 anonim válasza:
nem tudom mi lenne a fogynál, nekem úgy is tetszenél, csak ne hízz :D most tökéletes vagy, pedig nekem a vékony lányok tetszenek. 1-2 kiló minusszal nem leszel rosszabb, de sztem most is teljesen jó vagy úgyhogy nem kell. inkább egyél egészségesen és ha fogynod kell akkor fogsz is.
40/68 anonim válasza:
Az adatok alapján a testtömeg indexed 19,61, azaz SOVÁNY.
Híznod kell, nem fogyni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!