Szerintetek még mennyit kéne fogynom? (kép)
2013. szept. 11. 13:03
21/68 anonim válasza:
Szerintem azt a 3-4kg-t szedd inkább vissza!! ;)
Fogyni semmiképp ne akarj...
27/F
23/68 anonim válasza:
Már így is nagyon vékony vagy, nehogy még többet foggy!
24/68 anonim válasza:
hát nem tudom én láttam már izmosabb nőket,fitneszes nőket, sportoló nőket akik tényleg jók voltak :) ...most vagy nagyon fiatal vagy és a kortársaid körében vagy izmosabb vagy pedig a kép nem a legminőségibb nem tudom de valahogy engem nem nyűgöztél le :) De mindenesetre gratulálok a sportolói eredményeidhez,teljesítményedhez és sok sikert továbbra is ;) :) Elismerésem :)
25/68 anonim válasza:
Jól nézel ki, arányos, szép tested van.
Az, hogy a fejedben milyen önkép él saját magadról más lapra tartozik-ha mindenki azt mondja, hogy nem vagy kövér, akkor bizony elhiheted.
Nem tudom milyen sportot űzöl, lehet hogy ha magasugrásban jeleskedsz, akkor oda jól jöhet ha kicsit könnyebb vagy. Ám az élsport már régen nem az egészségről szól.
26/68 anonim válasza:
semennyit inkább formásodnod kellene mert semmi alakod nincs én is vékony vagyok de olyan formásabb.
27/68 anonim válasza:
Ne fogyj!!!! Így is SOVÁNY vagy.
28/68 anonim válasza:
fogynod nem kell, a fenekedet viszont feszesítsd!!
29/68 anonim válasza:
Fogyni nem kell, inkább guggolást csinálj.
30/68 anonim válasza:
Egy biztos: nekem nem kellenél barátnőnek.
Nem azért, mert ne lennél vonzó, sőt! Testre tökéletes vagy, de amelyik lány ennek ellenére nyavajog az alakján, azt marha nehéz hosszabb távon elviselni és tolerálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!