Szerintetek még mennyit kéne fogynom? (kép)
2013. szept. 11. 13:03
11/68 anonim válasza:
Csak egy pasi kell neked aki értékeli hogy sportolsz...
12/68 szamo77db válasza:
Nem kell tovább fogynod. Nagyon szép vagy! Elfogadnálak barátnőmnek!
13/68 anonim válasza:
tökéletes vagy, ezt a súlyt kellene tartanod a jövőben is.
puszi
15/68 anonim válasza:
Inkább hizzál,lassan nem fog oldalról a fényképező.
16/68 anonim válasza:
Igen, valóban hizhatsz kb. 3-4 kg-t.
17/68 anonim válasza:
elég izmos vagyok csak a kép nem adja vissza.....szóval nem vagy olyan izmos mint gondolod ne fogyni akarj hanem szedj fel egy kis izomzatot és figyelj oda a táplálkozásra és lehetőleg kerüld a kenyeret, tésztaféléket, cukros dolgokat, inkább fehérjedúsabb ételeket válassz és kezdj el edzeni mert ha tényleg izmos lennél nem lenne a popsid se ilyen lapos, a combjaidról nem is beszélve....
18/68 Zakathol válasza:
Úgy van. Fogyjál le még 3-4kg-ot, eltűnik a melled aztán meg p1csoghatsz azért...
19/68 anonim válasza:
nem fogynod, híznod kéne, néhány grammnyi agytömeg biztosan sokat segítene
20/68 A kérdező kommentje:
17-es....válogatott sportoló vagyok:D Hidd el, hogy izmos vagyok...sokan mondják is...sőt engem néha már ez is zavar...mondjuk legjobban a vállaim szélessége..
2013. szept. 11. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!