Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fog kérdés, A hollywood-i...

Fog kérdés, A hollywood-i mosolyhoz fogat kell csiszolni?

Figyelt kérdés
Az a sok hirtelen felkapott sztárocska mind egyik napról a másikra tökéletes, fehér fogsorral jelenik meg, holott előtte kuszán álltak a fogai. Hogyan lehetséges ez ilyen rövid időn belül fogszabályzó nélkül? Valóban az a módszer, hogy le kell csiszoltatni az egészséges fogakat és porcelán héjakat húzni rá? Kiáll elől egy fogam, tényleg nincs más megoldás hogy rövid időn belül tökéletes fogsorom legyen? Az átlátszó fogszabályzóról azt hallottam , hogy úgy néz ki mintha egy fura réteg lenne a fogakon..

2013. szept. 7. 15:22
 1/2 anonim ***** válasza:
hordanak fogszabályzót de ma már olyan speciális fogszabályzók vannak hogy nem látszik ha viseled. Láttam már ilyet hírességeken volt is erről egy riport. Szabályoztatnak és fehérítenek akiknek szükséges. Szerintem ezt a csiszolást nem igazán választják én még nem hallottam mert kíméletesebb módszerekkel is el lehet érni a tökéletes mosolyt.
2013. szept. 7. 17:47
 2/2 anonim ***** válasza:
A sztároknak van, hogy kihúzzák a sajátját és helyére mű fogakat tesznek be,de ez régi módi. Az új divat a fog implantátum , de nagyon drága, és fájdalommentes. én megcsinálnám ,ha sok pénzem lenne, ahogy csinálnék orr,fül,mell plasztikát is :DD sőt lehet egy kis arc feszesítést is evállanékxD
2013. szept. 7. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!