Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha szódabikarbónát, citromot...

Ha szódabikarbónát, citromot összekeverek és ezzel mosok fogat tényleg fehérít? Nem tőle semmi baja a fogaimnak?

Figyelt kérdés
Ebben a videóban láttam(nem tudok angolul) : http://www.youtube.com/watch?v=yd40HBTA4Rw

#fogfehérítés #szódabikarbóna és citrom
2013. aug. 28. 00:37
 1/5 anonim ***** válasza:

ne keverd!!!!!!

nem tudom hogy milyen barom ajánlja,de elég durván tönkretenné a fogadat

a szódabikarbóna önmagában is fehérít,de figyelni kell arra hogy nem szabad gyakran használni,ne érje az ínyedet

ugyan ez vonatkozik a sütőporra is,bár úgy vettem észre hogy az kevésbé roncsolja(mindkettő próbáltam)

2013. aug. 28. 00:47
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) közben már találtam itt egy hasonló kérdésre, választ. inkább csak fogkrémet használok
2013. aug. 28. 00:51
 3/5 anonim ***** válasza:

a fogkrémedre tehetsz egy kevés szódabikarbónát és moshatsz úgy fogat, de azt tartsd be, hogy heti 1-2 alkalomnál többször nem szabad.

vagy használj fogport.

2013. aug. 28. 08:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne tedd! Még ha látszólag sokáig nem is érzed káros hatását, csikargatja a fogzománcot, mikrosérüléseket okoz rajta, és ha netán megtelepszik benne valami baci, máris jön a szuvasodás.

Jobb esetben nem okoz ilyen bajt, mert csak a fogkövet sikálgatod. De akkor többre mész azzal, ha elmész és leszedeted szakemberrel.

Ja amit még találni fogsz a neten: peroxid. Na azt végképp nem javaslom, hatása inkább csak töményebben van, valóban fehérít, viszont a nyálkahártyát és az ínyt károsítja. Nem ér annyit a dolog, hidd el. Rendszeres fogmosással megtartod az eredeti színét, szedesd le néha a fogkövet, ha nem iszol rendszeresen kávét, teát, vörösbort, akkor annyira nem színeződhet el. A természetesnél pedig nem fogod fehérebbre varázsolni otthon úgyse.

2013. aug. 28. 10:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Baja nem lesz a fogadnak, ha csak heti egyszer csinálod.
2013. aug. 28. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!