Hogyan lehet "házilag" fogat fehéríteni?
Próbáltam a szódabikarbónával való fogmosást, de az ínyem ezt eléggé megsínylette. A csodás, fehér fogakat ígérő fogkrémek sem válnak be. Nem dohányzom, nem kávézom, teát is ritkán iszom, egyszerűen szeretném szebbé varázsolni a mosolyom, ebben várom a segítségeteket. Előre is köszönöm!
15/L
Napi 2 alapos fogmosás, ajánlom a colgate max white-t. A techinka a lényeg, ne túl erősen dörzsöld és körkörösen. Utána használj fogselymet, majd listerine szájvízet. kék színű lötty, arra is whitening van írva.
Hát ez az én kis módszerem, hogy mennyire válik be döntsd el te:
#1: előbb a szép kék szemed, most meg a szép fehér fogad?! :D ezt a képedet is láttam már :) legközelebb melyik testrészed lesz? :D
Egyébként napi 2x fogmosás, reggel este, de este mindenképp. Listerin szájvíz, legajánlatosabb a ZERO, mivel abban nincs alkoholtartam, így nem szárítja a szád, kevésbé telepszenek meg a bacik. Fogselyem, meg hasonlók. A blend a med fogkrém elég hatásos. Ha lehet szerezz be elektromos fogkefét. Nekem fogorvosom mondta, hogy ne körkörösen, hanem hátulról kifelé, egyenként kell dörzsölni a fogakat, lazán.
"legközelebb melyik testrészed lesz?" ... hát nem tudom, nekem nem úgy tűnt mint aki nem beszólni akar éppen..
mind1, nem mintha lenne lényege. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!