Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok szerintetek...

Fiúk, lányok szerintetek milyen az alakja, feneke ennek a nőnek?

Figyelt kérdés

Kort, nemet is írj!

[link]

2009. nov. 1. 23:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
51%

Nekem tetszik az arca, és az alakja elölről Viszont a feneke elég fonnyadt. Nem valami kerek... és a combjai sem valami formásak. Viszont, annyira nem is vészes, szóval ha egy kedves és megnyerő személy akár barátnőnek is elfogadnám. Bár egy kis fenéktorna nem ártana:)

22/F

2009. nov. 2. 00:34
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

ronda a feneke, vagycsak ez a tanga nem előnyös. ez a baj a nyakig felhúzoptt bugyikkal, h a feneket baromira megnyújtják és nagyon idétlen alakja lesz.

de amúgy a csaj alakja sem túl nyerő, nincsen dereka. ugyanakkora mint a csípője.

2009. nov. 2. 00:55
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

szerintem semmi extra. aranyos az arca. az első képen nem nagyon van dereka, tehát nem tudom, hogy ugyanaz a nő-e. ez a típusú fenék nekem nem nagyon jön be.

ha csak a külsőt nézzük, akkor nekem azok a nők jönne be, akiknek egy picit szélesebb a csípőjük, ill. ugyanolyan széles, mint a váll. itt meg a válla szélesebb.

42/F

2009. nov. 2. 00:55
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
na ugyanakkor írtuk ugyanazt, pedig nem is beszéltünk össze :D
2009. nov. 2. 00:56
 15/21 anonim ***** válasza:
40%
ez nemis ugyanaz a nő:D nézzétek már meg a haját..:D:D
2009. nov. 2. 01:17
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

1 és 10 között, 6-7 pontot adnék neki. Kicsit széles a válla és nem a legformásabb a feneke sem.

Ennek ellenére ki mernék vele menni az utcára vagy akár a strandra is :) (Nem zavarnám ki az ágyamból sem :D )

43/F

2009. nov. 2. 08:29
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Kissé alaktalan,nincs nőies csípője,de emellett sportos elölről,a feneke kissé plöttyedt :O)
2009. nov. 2. 09:22
 18/21 anonim ***** válasza:
76%
Semmi alakja,a feneke is túl nyúlott vagy nem is tudm,hogy írjam:) Nem tetszik! 22/L
2009. nov. 2. 09:27
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ajj istenem a bőrük is más, kettő meg max azért kérdezheted mert te vagy rajta az egyik , vagy tudod hogy neked is ilyen segged van, és megakarod venni a fürdőruhát, de siess mertmég elviszik. (!!) XDD
2009. nov. 2. 15:22
 20/21 anonim ***** válasza:
a feszességgel sztem nem lenne gond, csak a csípője lehetne szélesebb, szval lehetne kicsit nőiesebb alakja
2009. nov. 2. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!