Fiúk, lányok szerintetek milyen az alakja, feneke ennek a nőnek?
Nekem tetszik az arca, és az alakja elölről Viszont a feneke elég fonnyadt. Nem valami kerek... és a combjai sem valami formásak. Viszont, annyira nem is vészes, szóval ha egy kedves és megnyerő személy akár barátnőnek is elfogadnám. Bár egy kis fenéktorna nem ártana:)
22/F
ronda a feneke, vagycsak ez a tanga nem előnyös. ez a baj a nyakig felhúzoptt bugyikkal, h a feneket baromira megnyújtják és nagyon idétlen alakja lesz.
de amúgy a csaj alakja sem túl nyerő, nincsen dereka. ugyanakkora mint a csípője.
szerintem semmi extra. aranyos az arca. az első képen nem nagyon van dereka, tehát nem tudom, hogy ugyanaz a nő-e. ez a típusú fenék nekem nem nagyon jön be.
ha csak a külsőt nézzük, akkor nekem azok a nők jönne be, akiknek egy picit szélesebb a csípőjük, ill. ugyanolyan széles, mint a váll. itt meg a válla szélesebb.
42/F
1 és 10 között, 6-7 pontot adnék neki. Kicsit széles a válla és nem a legformásabb a feneke sem.
Ennek ellenére ki mernék vele menni az utcára vagy akár a strandra is :) (Nem zavarnám ki az ágyamból sem :D )
43/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!