Fiúk, lányok szerintetek milyen az alakja, feneke ennek a nőnek?
2009. nov. 1. 23:40
1/21 anonim válasza:
Marmint melyiknek?Ket no van a ket kepen!!!Nem ugyanaz a ket szemely.
3/21 A kérdező kommentje:
Szerintem a 2 nő tök ugyan az. Csak máshogy van a haja. Több fürdőruhát is vele mutatnak be. Gondolom először volt egyenes hajas, utána a hullámos.
Fej nem lényeg, csak az alak, főként a fenék.
2009. nov. 1. 23:53
6/21 anonim válasza:
Hátulról jól néz ki, de elölről... nem tudom, nekem furcsa, nem szép.
25/L
7/21 anonim válasza:
Megneztem a tobbi kepen,tenyleg egy szemely.Egesz csinos csaj,csak hulye pozokban all.A popsija formas,csak a laba tunik x-nek az idetlen beallas miatt.
8/21 anonim válasza:
a második képen levőnek jobbak a vonalai, nőiesebb, olyan törékenyebb,ezért szerintem szebb nő. alakja azért mindkettőnek jó. 18/l
9/21 anonim válasza:
00:07 vagyok: ha tényleg ugyanaz a nő, akkor nemszóltam, akkor csak a fotós szar, a nőnek meg átlagos ,normális,jó alakja van.
10/21 anonim válasza:
Alak szerintem tökéletes, szép a bőre is, az arca átlagos, de inkább helyes, mint mondjuk ronda, tehát rondának nem mondható egyáltalán. a haja nem tetszik se a színe, se a fazonja. Úgy az összkép szerintem jó. Határozottan jó.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!