Fiúk/Lányok! Nektek tetszik, ha valakinek nagyon lapos a hasa, de viszont vastag a combja és nagy a feneke? kép
2011. júl. 25. 20:27
1/24 anonim válasza:
olyan nincs, hogy ' de viszont ' !
amúgy szerintem ez még nem gáz. :)
2/24 A kérdező kommentje:
bocsi -.-
2011. júl. 25. 20:29
4/24 anonim válasza:
Ezen a képen nagyon aránytalannak tűnik, de az is közrejátszik hogy fehérebb a lába... Szerintem nem néz ki jól. El se tudom képzelni ezt hogy hozta(d) össze, hiszen ha sportolsz mindenhonnan fogysz. De amúgy nem vészes, csak most direkt erre állt a szemem.
5/24 anonim válasza:
csípőtől felfelé nagyon csinos vagy, de lefelé... nem.
6/24 hot_kiss válasza:
20:35 ~ ez a körte alak.
Kérdező ~ szerintem nem vészes, de így oldalról brutális a kép.
8/24 anonim válasza:
hát, ha neked nem tetszik akkor azt javaslom kezdj el tornázni. Nem kell eljárni konditerembe se sehova. A neten nagyon sok comb és fenék feszesítő, erősítő gyakorlatot találsz, csináld ezeket és már is szebb lesz az alakod!
9/24 anonim válasza:
hot_kiss: hát nemtudom, nekem is körtealkatom van, de az nem ilyen hirtelen vastagodik.
Kérdező biciklizz, fuss, lépcsőzz, végezz lábemeléseket. Hajrá!:)
10/24 anonim válasza:
ma 21:37
Valszeg neked enyhébb formában van körte alakod.
Kérdező:
Én lány vagyok, de nekem bejön ez az alkat, nekem tetszik az, ha valaki alul jóval szélesebb, mint felül. Nem tudom miért, de tetszik:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!