Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk/Lányok! Nektek tetszik,...

Fiúk/Lányok! Nektek tetszik, ha valakinek nagyon lapos a hasa, de viszont vastag a combja és nagy a feneke? kép

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 25. 20:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
nem is vastag,és nem is nagy.na jó egy kicsit:) de az arányosság a lényeg,szóval a testedhez képest simán jó.attól nem lesz csúnya,hogy husisabb.nekem tetszik.30/F
2011. júl. 25. 22:26
 12/24 anonim ***** válasza:
sötét, szűk farmer, ami összehúzza nem áll jól?
2011. júl. 25. 22:39
 13/24 A kérdező kommentje:
nemnagyon :( [link]
2011. júl. 25. 22:41
 14/24 anonim ***** válasza:

Ú ez elég csúnya ne haragudj.Nagyon nem jön be..aránytalan.

Tényleg érdekes hogy "jött ez össze"..tornázz!

2011. júl. 26. 01:34
 15/24 anonim ***** válasza:
az első kettő képen egyáltalán nem tűnik rossznak, az utolsón mát tényleg az látszik hogy nagyon körte alakod van. összességében azt mondanám, hogy nem rossz. annak ellenére hogy szeretem ezt az összeállítást, hogy lapos has vastag comb nagy fenék, tényleg kicsit aránytalan. bár a képek lehetnek becsapósak, mert egyik sem az igazi.
2011. júl. 26. 07:09
 16/24 anonim ***** válasza:
75%

Az égvilágon semmi baj nincs vele, ilyen az alkata, és ezzel nem fog tudni mit csinálni, hagyjátok már békén! Egyáltalán nem kövér, és mindent kihoz az alakjából! Nekem inkább ő jön be, mint pl azok a csajok, akiknek fokhagyma seggük meg pálcika combjuk van, hozzá meg a hasukon vagy három hurka!!!

24/F

2011. júl. 26. 08:56
 17/24 A kérdező kommentje:
köszönöm (:
2011. júl. 26. 10:16
 18/24 anonim ***** válasza:

Nekem is pont ilyen alakom van.

Felül kb. úgy nézek ki, mint egy anorexiás (mellem sincs szinte semmi)

A fenekem meg óriási és a combjaim is vastagok :S

2011. júl. 26. 16:32
 19/24 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jó az alakod, az egyik legjobb alkat a körte:D
2011. júl. 26. 16:44
 20/24 anonim válasza:

L/17

es szerintem meg nagyon jo ! milyen lenne ha mindenkienk egyforma lenne? Nekem bejon ez az alak szerintem szep :) es egyet kell ertsek azzal a pasival aki jol odamondott felettem ;) Igaza van!

2011. júl. 28. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!