Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A tangától tényleg lapos lesz...

A tangától tényleg lapos lesz a lányok feneke egy idő után?

Figyelt kérdés
Ezt olvastam itt az egyik kommentben és érdekelne, hogy igaz-e.
2009. ápr. 16. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Biztos, hogy nem :D:D
2009. ápr. 16. 19:29
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Te jó ég, akkor a mai fiataloknak 10 év után nem lesz feneke? :D

Nem, nem lesz lapos!

Ha mégis ugy gondolod, hogy igen, akkor TELIBUGYIT MINDENKINEK :D

2009. ápr. 16. 19:31
 3/7 anonim válasza:
88%
Szerintem nem attól függ a fenékforma,hogy milyen fehérneműt hordunk.Ez alkati kérdés is és az is számít,hogy mennyire tartjuk formában magunkat.De lehet,hogy annyiból jobb a "nagy" bugyi,hogy megtartja a feneket.Talán erre gondolt az aki írta,de nem tudom.
2009. ápr. 16. 19:32
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Nem, csak a lyuk melyebb... :D
2009. ápr. 16. 19:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem inkább, hogy löttyedt lesz, mert nem tartja semmi. Ez annál a kérdésnél volt, hogy "tényleg annyira bevág a tanga ...?" vagy valami ilyesmi.
2009. ápr. 16. 19:34
 6/7 anonim válasza:
96%

Na figy. a feneked alakjához semmi köze annak h. milyen alsóneműt hordasz...ez pusztán csak rajtad áll...ha többet sportolsz és eddzed akk. csak jobb,formásabb lehet...a tanga,sting vagy a francia csak a férfiak tetszését nyered el...a klasszik nem annyira divatos de talán a legegészségesebb...ism. ha formás feneket akarsz akkor gyurj rá :)

írta: jb(f)

2009. ápr. 16. 19:47
 7/7 anonim ***** válasza:
95%
asszem a kérdést..tehát h mell és melltarto, így fenék és bugyi.. De nem hiszem h sok köze lenne hozzá..a normális bugyi se tartja olyan hú de nagyon, inkább csak összefogja(ha túl hájas netán).
2009. ápr. 16. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!