Fiúk! Számotokra mi fontosabb? Hogy egy lánynak szép melle vagy jó feneke legyen?
Személy szerint akármennyire is hihetetlen, nem érdekel a lány melle vagy a feneke. Az összképet, valamint inkább a személyiséget nézem. Az, hogy ki milyen mellekkel, vagy fenékkel lett megáldva, tökmindegy.
u.i Az eddigi barátnőim elég jól álltak kebel-téren, sosem jártam még deszka csajjal. Mégsem elvárás nálam. 19/F
jó fenék fontosabb szerintem, de az arcot nézem meg elsőként. ha nem szép az arc, mindegy a jó mell vagy segg...
19F
kössz srácok...eddig se volt hátrányom a kis mellem miatt...de most már nem fogok sirni h annak a lánynak mér nagyobb...:D:D:D
22l
Most kellett egy kis idö, hogy átgondoljam, de tulajdonképpen egyik sem, mert az a Nö aki nagyon megfogott....na, hát neki nem a feneke a legformásabb a földön és a mellei is lógnak, de gyönyörü arca van, olyan kedves hangja, hogy szó szerint simogat és egyszerüen egy kedves ember.
Tehát a lényeg, egyik sem számít. Egyszer nagyon szerelmes voltam és a lánynak nem az alakja volt az erössége, de Nekem úgy volt jó.
A lényeg az, hogy valamelyik a kettő közül, nagyon jó legyen, akkor van esélye.
21/F
Amúgy ha egy lánynak nagy melle van, és randa feje, akkor már lehet nyomni minden nap, de hosszútávra senkinek sem kell majd, ki akarna égni vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!