Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mennyire fontosabb egy szép arc, mint egy "tökéletes" test?
Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 20:45
1/20 anonim válasza:
inkább az arc, de a személyisége meghatározóbb
3/20 anonim válasza:
Testben nálam annyi kikötés van, hogy inkább karcsú és alacsony legyen, mert imádom az ilyen cuki lányokat és én is alacsony vagyok amúgy is.
Viszont az arc nálam nagyon fontos és a szemek is. Ezek után jön a személyisége, de sajnos a legtöbb lánynál nem jutok el semeddig sem az ismerkedés terén. :/
4/20 A kérdező kommentje:
Például ha komoly kapcsolat a cél?akkor?
2011. szept. 18. 20:52
5/20 anonim válasza:
akkor, ami elsődleges az a személyiség, aztán arc, végül test :D
7/20 anonim válasza:
jóval fontosabb, az arc az első.
8/20 Walk With Me válasza:
Sokkal. A testen lehet javítani (edzés, fogyás stb), az arcon nem igazán...
Annyi elvárásom lenne egy lány testével szemben, hogy ne legyen elhízva (pár feles kg belefér, de több be).
9/20 Walk With Me válasza:
Ne*
(úgy érzem kezdek dlikszeksciás lenni)
10/20 anonim válasza:
Sebaj! Gyere sétáljunk egyet! :) ha-ha-ha
És, hogy a kérdésre is válaszoljak: én úgy vettem észre, hogy a szép arc fontosabb a tökéletes testnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!