Mit gondoltok az "ilyen"lányokról?
A feje nagyon otromba... Az alakra meg nagyon lapos.
Fej 1, alak 2.
Olyan tipikus kis pláza k*rvának néz ki... Az a baj az ilyen csajokkal hogy egy este meg tudsz ilyenből toszni vagy 10et... aztán meg rinyál hogyha nem hívod fel... de álltalában jól szopnak. :D
F/23
Jól néz ki meg minden, de nekem nem az ilyen lányok jönnek be. Értem ezalatt, hogy nem a plázacicák. De ha ettől eltekintek, olyan 7/10.
21 F
Könyörgöööööm... Miért kellene féltékenynek, meg irigynek lennünk?? Nem mondhatják rá azt, hogy nem szép, ha nekik nem tetszik? Eleve szerintem az gáz, hogy kirakja magát ide. Másrészt nekem nem tetszik. De én nem is szeretnék így kinézni, mert nekem megfelel a saját külsőm, úgy tartom magamat jónak, ahogy vagyok.
Nem pontozok, mert ez teljesen relatív, nekem nem tetszik, de "nincs rosszul összerakva" :)
17/L
Az alakja nagyon szép (az enyém is pont ilyen:DD), a haja lehetne ápoltabb, az öltözködési stílusa bejön (én is:DD), de az arca nagyon nem!!
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!