Mit gondoltok az "ilyen"lányokról?
Szerintem szép csaj,pedig én elég féltékeny típus vagyok,de ahhoz képest,hogy itt ilyen szép,nem olyan képei vannak,mint a legtöbb szép csajnak,hogy kidobok mindent és csücsörítek stb!
Szóval szerintem szép és úgy összességében mondjuk 7 és 8 között van!
Üdv!
Ja utolsó vagyok:17/l
És még annyit,hogy egyáltalán nem öltözik kihívóan,ez egy egyszerű nyári viselet!
Üdv!
arc: 9 (az a piercing nagyon nem tetszik!)
test: 10
ruha: 9
A narancssárga bőr nagyon csúnya, le kéne állni a szolizással! Fekete hajjal nagyon jól mutat a halvány bőr is! De ha már hajnál tartunk, vágatni kéne belőle, az egész alakos képen látszik, hogy nagyon csúnya és ápolatlan váll alatt, töredezett és elvékonyodott. A szem szép, a szemöldök is jól van kiszedve, de ez a mosolygás nekem eléggé mű:/
A ruha kicsit sokat mutat, ráadásul a rövidnadrághoz magassarkú nem enyhén útszéli stílus. A láb elég vékonyka, alakformálással sokkal jobb lenne. A mell tényleg elég lapos, de legalább nem mű, és ez mindenképpen jó pont:D
Úgyhogy:
Arc: 10/5 (narancssárga bőr -4 pont, buta vigyor -1)
Alak: 10/7 (lábformálásra kicsit rá vagy szorulva, de alapvetően jó)
Ruha: 10/4 (semmi egyediség, ballépés az egész:/ sorry)
Gusztustalan az,ahogy egyesek irogatnak erről a lányról.Egyáltalán nem k*rvás az öltözködése ez egy egyzerű farmer rövinadrág meg egy fekete top.Ugy látszik elég sok itt az irigy ember..
Az első képen egy kicsit "buta" az a vigyor, de egyébként szép lány:) És egy kicsit kevesebb szoli:) 17/L
hogy egyesek milyen irigyek....-.-
am sztem nem csúnya.de az a "mosoly" vmi katasztrófa.meg egy kicsit kevesebb szoli és egész jó lenne.am az lakja sztem nagyon jó.
arc:5
test:9
16/L
Húha, alakját nagyon elfogadnám! Magas is és vékony is! *.*
De az öltözködése nem az én stílusom, szal az nem :/
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!