Mit gondoltok az "ilyen"lányokról?
Arc nem szép. Ez a bevigyorgás, ez az egész, rohadt irritáló. 3, mert egyenletes a bőre. De ez az undorító szétszolizott bőr, fúj.. Csukott száj mosolyjal szebb lenne az biztos. És tényleg gyógyegérfejű. Az egész kép előnytelen.
Az alakja szerintem jó, 8. Nincs melle. És undorító a narancssárga szolis bőre..
Öltözködés 5. Mert kb teljesen átlag. Sztem nem ribancos, de nem is ízléses. Középmezőny, átlag.
Amúgy a stílusa az a műfeketehaj leszolizott barnaszemű tipikus, szóval az 1. Mert gáz.
Haja gázul néz ki. Inkább lenne neki rövid, egészséges, mint ez a hosszú ápolatlan lobonc.
Valszeg önmaga írta ki a kérdés, ez a lépés meg no comment.
Remélem elég kielégítő volt.
sztem ez a lány gusztustalan!!!
Arc:-1
Alak:5
L/15
Most elgondolkodtam, h az emberek ennyire irigyek, vagy tényleg gusztustalannak tartják ezt a lányt...
Jó, nem azt mondom, h szerintem annyira nagyon jó ez a stílus, de sztem nem gáz. Jó, h nyáron 40 fokban nem hosszú nadrágban akar járni, nem értem ez miért probléma.
Szerintem az arca se csúnya, és legalább mosolyog. Nem "de kib*szott dögös vagyok és most szexin csücsörítek" arcot vág...
Meg azt sem értem pl, h kb minden "tetszenek a kis mellek?" kérdésnél ötvenen beírják, h peeeersze, milyen szép, meg jobb, mint a nagy tőgyek... Ehhez képest őt meg leszólják, h lapos.
Nah mindegy, összevetve szerintem arc: 7, alak 9.
Szimpla irigység...Ha 10 százalékban néznétek ki így, már örülnétek.
Arc:6
Alak:9
arc: 7
alak: 9
szerintem csinos vagy :) és az arcod is szép
16/L
Szerintem sminkkel elég jól néz ki, bár semmi kiemelkedően emlékezetes nincs az arcán. Szép a szemöldöke. Kb 7. Egy sötétebb barna hajjal nálam elérné a 8-at is :)
Az alakja bistos jó, de szerintem nem ártana mozognia, mert a vékony testalkata (és fiatal kora) ellenére lötyögősnek tűnik a bőre. Ebből nemsokára narancsbőr lesz... Kb 7 ez is.
Egyébként még azt is gondolom, hogy nincsenek stylist adottságai... Nem feltétlenül "divatbűn" elkövetésére gondolok, hanem inkább az egyediségre.
szerintem semmi gond nincs vele.....
Az arcán látszik, hogy ápolt! És legalább nem csücsörít, mint mostanság sok képen szoktak -.-
A ruhájával sincsen gond, nem kirívó, de nyáron mégsem mászkálhat hosszú ruhában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!