Szerintetek is ennyire szörnyű a helyzet?
170 cm magas vagyok és 65 kg a súlyom. Ahogy azt a számok is mutatják van némi súlyfeleslegem. De szerintem nem vagyok olyan kövér meg gusztustalan,a pasik mégis lenéznek és elkerülnek,mert kövérnek tartanak. Szerintetek lemondhatok arról,hogy valaha is pasim legyen abban az esetben ha nem fogyok le?
Köszi szépen a válaszokat,véleményeket! :)
ez miden csak nem kövér
inkább az lehet a gond hogy csak zsír és nem izom
nem kell hogy fogyjál csak tornázzál hogy szép feszes és formás legyél
neked a fejeddel van gond...
én 165 vagyok ehhez szerencsére már 60 kiló,1 éve csak 47 voltam.őszintén szólva nem voltam vmi szép látvány.most viszont h közel egy éve kondizom sokkal jobb a helyzet.
sportolj vmit ezáltal az önbizalmad is megnő,büszke leszel arra amit elértél.
ja és hozzá tenném h nekem pl célom h elérjem a 65 kilót:) és úgy sem leszek úgymond "duci".
persze már most is vannak olyanok akiknek így is sok vagyok és dundibbnak tartanak.de én nem is azoknak akarok tetszeni akik ideálja 50 alatt van. végre van fenekem,combom,hátam..már nem fúj el a szél,korábban mindig is irigykedve néztem a hozzád hasonló nőiesebb alkatú csajokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!