Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Szörnyű ez a...

Mit csináljak? Szörnyű ez a helyzet= (

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és ebben az évben kezdtem a gimit..de utálom=( az osztály se jó, én nyitott,barátságos természetű vagyok,de mégis rosszul érzem magamat..persze, vannak barátaim...de akkor is...már ott tartok, hogy suliba se megyek, annyira rosszul vagyok tőle..(fejem fáj,görcsölök miatta stb..) én még 3 évet nem fogok tudni kibírni, csak végigszenvedném...elmenni másik suliba, koliba tudnék csak..hát nem tudom:S..meg megint beilleszkedni..(már 2szer éltem át) viszont ott azt csinálhatnám,tanulhatnám amit szeretnék..(tánc,színjátszás) csak félek az újtól, viszont ha nem akarok ebben a gimibe tanulni, járni..akkor nincs más választásom, jól tudom!=( Szerintetek legyek bátor, vagy mégis mit csináljak?Nem mehet ez így tovább!
2010. máj. 11. 10:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Mégcsak most kezdted,várj még egy kicsit,lehet,hogy javul a helyzet.Azért menj suliba!Az fontos.A másik suliba valóban kicsit nehezebb lenne a beilleszkedés,hiszen ott már egy kicsit összeszokott osztályba kerülnél be,oda kellene beilleszkedned.Persze lehet,hogy sikerülne,sőt,ha tényleg nyitott és barátságos akkor szerintem nem lenne akadálya a beilleszkedésnek.A tanulást ne hanyagold el,bárhogy is döntessz!Az nem akkora baj,ha kevés barátod van vagy lesz,de az viszont elég nagy gond lesz,ha már az első vagy a második évben buksz több tantárgyból.Év végére nehéz kijavítani,főleg gimnáziumban.Ha tovább akarsz tanulni,akkor tudnod kell beilleszkedni,mert így az egyetemen sem lesznek barátaid..illetve az megint más tészta,mint a középiskola!:P

Remélem sikerülni fog,és eléred,amit szeretnél!!:D

2010. máj. 11. 10:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát ha úgy érzed, hogy ennél rosszabb úgy sem lehet, akkor válts...
2010. máj. 11. 10:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha "szörnyű ez a helyzet", meg "nem mehet így tovább", akkor egyértelmű, hogy mit kell csinálni. Nem kell szörnyű helyzetben szenvedni. Úgy tűnik, nem abba az iskolába jársz, amelyikbe akartál. Érdeklődj utána, hogy valóban jó-e az a másik, van-e ott ismerősöd, és ha nem cseberből vederbe kerülsz, akkor hajrá!
2010. máj. 11. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!