Hogy lehet az, hogy ahol nem várják a babát ( rossz anyagi helyzet, szörnyű életkörülmények, stb. ) mégis potyognak, ahol meg jó helye lenne, alig várják, hogy sikerüljön, ott nem akar jönni?
Sajnos ez így szokott lenni. Azért ne keseredj el nagyon. Lehet, hogy csak egy kis türelem kell, ha mégsem az orvostudomány csodákra képes.
Nyugi, előbb-vagy utóbb Nektek is sikerülni fog.
Hajrá és kitartást!
Szia!
Mi mikor eldöntöttük hogy babát szeretnénk nem jött mert nagyon akartuk! Aztán telt mult az idö közbe lakást vettünk és szépitgettük meg ujitgatuk és mikor beköltöztünk csak a lakás járt a fejünkbe hogy milyen szép és milyen jo itt!
És nem is tudtuk hogy alig beköltöztünk már terhes voltam! Eltereltük a figyelmünket és jött is a baba:D! A nagyon akarás is gátolja a teherbe esést legalább is én ezt tapasztaltam saját magamon!
Ne add fel a baby tudja hogy mikor akar jönni:)!
Kitartás.
15 hetes kismama
Szia
én is teljesen kivagyok ezek miatt._Nem is értem hogy miért jön annak aki elveteti és ahol semmi életkörülmény nincs. ez teljesen kiborit,és már jobblenne nem is probálkozni a babával mert én már nembirom ezt a sok kudarcot.
ez tenyleg igy szokott lenni!
de ha gorcsosen akarjatok a babat annal kesobb fog jonni az is biztos!
en mikor ferjhez mentem nem is gondoltam arra , hogy en egybol terhes leszek, masra gondoltunk, elveztuk egymast a ferjemmel, utazgatunk ide oda aztan egy nap hajnalba roszul lettem, hanyingerrel ebredtem meg furcsan ereztem magam, masnap a tesztem pozitiv lett!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!