Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egyik "barátnőm" egyfolytában...

Egyik "barátnőm" egyfolytában mondogatja, hogy ronda vagyok. Szinte már semmi önbizalmam. Tényleg ennyire rossz a helyzet?

Figyelt kérdés

[link]

14/L

2013. aug. 14. 20:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szerintem az átlagnál picivel szebb vagy, de még úgyis sokat fogsz változni. A "barátnőddel" kapcsolatban meg gondolkodj el, az ilyen nem barátnő.
2013. aug. 15. 09:46
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
a pasimágnes azért nagyon erős túlzás, de helyes vagy, és abszolút nincs okod szégyenkezni. a barátnőd valószínűleg egy kisebbségi komplexusos idióta, aki ebben éli ki magát, én is ismerek ilyeneket. ne foglalkozz vele.
2013. aug. 15. 10:12
 13/22 anonim ***** válasza:

Nagyon aranyos vagy!! :)

Szerintem féltékeny rád, valószínűleg ezért hajtogata folyton ezt.. Ne is hallgass rá! :) Vágj vissza neki valami frappáns szöveggel :)

2013. aug. 15. 11:50
 14/22 anonim ***** válasza:

nem vagy ronda!

aranyos átlagos tinilány vagy! :)

2013. aug. 15. 11:53
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem nevezném barátnőnek az ilyet, még idézőjelben sem. Nagyon szép vagy szerintem.:)
2013. aug. 15. 12:34
 16/22 anonim ***** válasza:
Nagyon édes a mosolyod, és egyáltalán nem vagy ronda. A kisugárzásod igenis széppé tesz :)
2013. aug. 15. 14:34
 17/22 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagy ronda, viszont szép sem. Ezen az oldalon sokan túlzásba viszik az átlagos lányok önbizalom tuningolását...

Kérdező, én csak annyit tudok tanácsolni, hogy jobban válogasd meg a barátaidat!

És maradj ilyen mosolygós, kedves tekintetű lány, mert ez sokat tud dobni a külsőn :)

2013. aug. 15. 15:55
 18/22 pinkpancser ***** válasza:
Az ilyen barátnőket le kell cserélni. Biztos találsz jobbat :)
2013. aug. 16. 18:29
 19/22 anonim ***** válasza:
sztem aranyos vagy a barâtnõd meg szép egy figura..
2013. aug. 16. 21:14
 20/22 anonim válasza:
Nem értek egyet a 17-es kommentelővel abban, hogy átlag vagy. A kép előnytelen de szép kisugárzásod van. Úgy gondolom, hogy te nem az a modell ill. plázacica tipus vagy hanem természetes és optimista. Szerintem az ilyeneket jobban szeretik mint a tökéletes, hibátlan és gonosz csajokat. (Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a modellek gonoszak) :) 14L
2013. aug. 17. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!