Egyik "barátnőm" egyfolytában mondogatja, hogy ronda vagyok. Szinte már semmi önbizalmam. Tényleg ennyire rossz a helyzet?
2013. aug. 14. 20:09
1/22 anonim válasza:
Az,hogy nem vagy tipikus szépség az nem azt jelenti,hogy ronda vagy.Lehet,inkább a barátnőd a ronda.
2/22 anonim válasza:
Dehogyis vagy ronda. De a barátnőddel kapcsolatban gondolkodj el ...
3/22 anonim válasza:
irigykedik,mert szép vagy :) Semmi gond a kinézeteddel.Nagyon ari,helyes csajszi vagy!Legyen önbizalmad,ne higyj a b.nődnek!
4/22 anonim válasza:
Tökre szép vagy basszus :D Legalább nem egy agyonsminkelt szolicica -.- :'D A barátnőd meg szard le! 16/F
5/22 anonim válasza:
A barátnődet küldd el a p*csába....milyen barátnő az ilyen ?!:S
Szép vagy ne higgy neki.....irigykedik...:)
7/22 anonim válasza:
nagyon szép vagy, ne hallgass rá.
8/22 anonim válasza:
Mi az hogy nem tipikus szépség? szerimtem pont hogy megfelel a tipikus "szépcsaj" kritériumoknak. Pasimágnes kisugárzás. barátnője meg valszeg irigy rá, épp ezért :P
9/22 anonim válasza:
nem vagy csunya, de olyan hu de szep sem.
atlagos.
10/22 anonim válasza:
Aranyos vagy! De kérdem én. Milyen az a barátnő, aki lerondáz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!