Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tényleg ennyire rossz a helyzet?

Tényleg ennyire rossz a helyzet?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok. Tegnapelőtt voltam pszichológusnál, vagyis pszichiáternél, mivel anyu elrángatott mert rájött, hogy néha vagdostam magam meg kicsit magam alatt voltam. Az utóbbi pár napban azonban jobban éreztem magam, igaz voltak hirtelen rossz érzéseim. Nem túlzás, hogy az orvos Xanaxot írt fel vagy éppen azt mondta, hogy ezért már pszichiátriára is kerülhetek? Kicsit ijesztő. Tudtam, hogy nincs velem minden rendben,de hogy ennyire őrült legyek?

2013. aug. 3. 08:23
 1/4 anonim válasza:
Dehogy vagy ennyire őrült. A pszichiáter kicsit eltúlozta a dolgot, szerintem. Próbáld ki a Xanaxot, hátha segít, de vigyázz vele mert elég erős nyugtató.
2013. aug. 3. 09:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne ijedj meg! Nem véletlenül írta fel az orvos a gyógyszert, meg nem véletlenül mondta, amit mondott - azért, hogy ennél rosszabb már ne legyen! Nem vagy őrült, csak vannak problémáid, amiket meg kell oldani. Ha nem rosszabbodik az állapotod, nem fogsz pszichiátriára kerülni.
2013. aug. 3. 18:08
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem tudom. Bevallom őszintén, hogy egy kicsit félek. Nem nagyon érzem úgy, hogy én már normális tudnék lenni, vagy rendbe tudnék jönni. Elég kicsi,25mg-osat írt fel de semmit nem használ. Semmit nem érzek. Ugyanolyan ingerült vagyok, kiakadok nagyon hamar és még csak el sem álmosodok tőle, hogy legalább aludni tudnék.

De ami a legrosszabb, hogy az a tény, hogy gyógyszert kell szednem csak még jobban megerősíti bennem azt, hogy gyenge vagyok és hogy semmit nem is érek. Hiába a 11 éve kitűnő bizonyítvány, ha közben teljesen összeomlok és csak a gyógyszerek tartanak életben. Én viszont nem akarok úgy élni, hogy gyógyszereket szedek.

2013. aug. 4. 11:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Legtöbbször minden pszichiáter idióta. A pszichológusok sokkal különbek mivel ők szavakkal gyógyítanak és nem gyógyszerekkel.
2013. aug. 4. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!