Nagyon rossz minőségű a hajam (lent). Ha levágatom rövidre, akkor jobb lesz a helyzet?
Azt vettem észre az osztálytársaim (fiúk) a középhosszú hajukat nagyon ritkán mossák. Én régebben nagyon gyakran mostam, kb napi 1szer. Azóta visszaálltam 1-2 hónapja a heti 1-2re de a hajam nagyon hamar rossz állapotú lesz. Zsíros lesz 1-2 nap után, reggel elalszom nem bírom kifésülni, be kell vizeznem, hogy lelapuljon stb.
Fiú vagyok, és nincs annyira hosszú hajam. Most ha levágom nagyon rövidre és visszanő jobb lesz?
A haj ápoltsága - a közhiedelemmel ellentétben - nem csak a hajmosás függvénye. "Belülről" is táplálhatod a hajad.
Itt egy cikk a vitaminokról:
De kaphatsz DM-ben konkrétan haj-vitamin kapszulát is. Attól, hogy levágod a hajad rövidre csak újra ugyanolyan egészségtelen haj fog nőni mivel nem kap elég tápanyagot.
De vannak hajszeszek is amik segítenek. Tesco-ban sokfélét találhatsz vagy fodrász szaküzletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!