Szerintetek is ilyen rossz a helyzet? (képek lent)
Barátommal egy éve vagyunk együtt.Az utóbbi időben megjegyzéseket tesz a combomra és a fenekemre hogy már nem vagyok a régi.Nemrég kaptam tőle egy kondibérletet is...kicsit fáj mikor ilyeneket szól be...
igaz hogy mióta abbahagytam a sportot már nem olyan feszes...és tudom hogy mivel sportoló így fontos is neki a másik félnél is a sport.De mióta dolgozom nincs időm és erőm...ja és 160cm vagyok és most már 53...mikor összejöttünk 48kiló voltam...
20/L
semmi baj sincs vele szerintem!, szeintem mond meg neki nyugodtan:- Ugy latszik nyakran bamulod a kurwas pipiket hogy mar az en seggem nem tetszik!
-Gondolom nagyon megtetszett az egyik lany feszes segge a sportolok kozul, jah + neked egyirre szamit 5 kilo, akkor rugd fas*zon magad hogy repuljon fel a csajszi szajaba!
(remelem nem sertettelek meg, de ahogy ra nem haragszol ram se kene mert 5 kiloert nem kezdesz valakit kritizani ha szereted)
húha, nagyon-nagyon formás vagy, ölni tudnék ezért a popsiért :)
gyönyörű, kerek, szerintem nem nagy, nekem ennél nagyobb és fele ennyire sem formás, mégis akad minden ujjamra pasi, a barátod nem tudom mit szeret, de ha ezt nem akkor mi kell neki? :D
M.V
Szerintem semmi baj nincs vele,nagyon is szépek és szexik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!