Szerintetek is ilyen rossz a helyzet? (képek lent)
Barátommal egy éve vagyunk együtt.Az utóbbi időben megjegyzéseket tesz a combomra és a fenekemre hogy már nem vagyok a régi.Nemrég kaptam tőle egy kondibérletet is...kicsit fáj mikor ilyeneket szól be...
igaz hogy mióta abbahagytam a sportot már nem olyan feszes...és tudom hogy mivel sportoló így fontos is neki a másik félnél is a sport.De mióta dolgozom nincs időm és erőm...ja és 160cm vagyok és most már 53...mikor összejöttünk 48kiló voltam...
20/L
Egy év épp elég volt sztem egy ilyen pasival...
De most komolyan kinek kell olyan pasi, aki már akkor is kritizál, ha még nincs komoly baj? Mi lesz később, amikor gyereket szülsz, vagy elkezdesz öregedni?
Aztán akkor majd az lesz, hogy "most szültem de a férjem másnál keresi a boldogságot, mit tegyek, hogy visszaszerezzem?"
Mit vársz egy ilyen sráctól, akinek az a legfontosabb, hogy 1 cm-rel nagyobb lett a csípőbőséged????
aztamindenit. De megkóstolnám :PPPPP
A barátod egy töketlen, izléstelen idióta.
Nem rossz popó:).
De ha aggódsz az alakodért ne a mérlegre állj,hanem mérj testzsír százalékot!
Uhh ha ilyen segge lene a barátnőmnek :O :D
A barátod nagyon nyomorult, állati popód van!
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!