Mit tegyek ha sovány vagyok? Hogy hízzak meg?
Figyelt kérdés
160 cm magas vagyok és 40 kg.2013. aug. 7. 20:09
1/4 anonim válasza:
Súlyzós edzéssel, mellé meg egyél sok egészséges kaját :)
2/4 anonim válasza:
genetikailag nem tudsz hízni?
ha igen akkor orvostól lehet kérni gyógyszert ami segít megkötni a zsírt,amúgy a súlyzós edzés tényleg jó,de csak a tömeget növeli,attól tartok hogy nálad nem lenne jó az eredmény,én elkezdtem és hiába látszik az izom centiket fogytam
3/4 anonim válasza:
kedves korábbi válaszolónak... ha az edzés melett az állítólagos tömegnövelő étrended rendbe lett volna nem fogytál volna... ki kell számolni nincs mese. tudom mert én 40 valahány kilóról indultam és most már lassan 60 vagyok. ha nem számolom nap mint nap akkor hajlamos vagyok sokkal kevesebbet bevinni mint amennyi kellene.
2g/tskg fehérje és kezdetben neked szerintem jó lesz a 4g/tskg szénhidrát. és persze hozzá súlyzós edzés
4/4 A kérdező kommentje:
Milyen a súlyzós edzés? :D
2013. aug. 9. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!