Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy hízzak még 5 kilót?...

Hogy hízzak még 5 kilót? Olyan sovány vagyok!

Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 13:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány kg vagy, hány cm és hány éves? Illetve fiú vagy lány?
2011. febr. 2. 13:52
 2/5 A kérdező kommentje:
13/L 35kg és 150cm
2011. febr. 2. 17:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát az tényleg nem sok, de fogsz még hízni, hidd el! Egyik barátnőm is ilyen típus volt anno és így 24 éves korára nagyon szépen kialakult!
2011. febr. 2. 19:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vékony voltam/vagyok, 23 évesen 44 kilósan estem teherbe, felszedtem húsz kilót a terhesség alatt, ami le is jött rólam néhány hónap után. Ha ilyen alkat vagy, nem fogsz hízni, én is eszek még este tízkor is, van hogy sült kolbászt, a nőgyógyászomtól olyan fogamzásgátlót kértem, ami sokak szerint hízlal, de nem hatott semmi, tartom a 46-47 kilomat.
2011. febr. 2. 20:16
 5/5 anonim ***** válasza:

mondanám, hogy irigyellek, de ez nagyon kevés:(

Egyél meg minden este 3-4 banánt:) Rengeteg vitamin, és ásványi anyag van benne, ráadásul a szénhidráttartalma is magasabb, mint a gyümölcsök többségének.

A csokit és a zsíros ételeket nem javaslom, mert a bőrre nagyon rossz hatással vannak, bár tény, hogy ezektől lehet rohamosan hízni.

2011. febr. 3. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!