Hogyan hizzak, hogy ne legyek ennyire sovány?
Sziasztok!19 éves vagyok,160 cm,44 kg.Allandoan csufolnak,hogy milyen sovány vagyok,nem telik el nap,hogy ne jegyezné meg valaki,hogy miért nem hizok már egy kicsit,olyan vagyok mint egy gebe.Pedig eszem rendesen.Már probáltam azt is,hogy állandoan ettem,még akkor is,ha nem kivántam,de nem hiztam,csak a gyomrom fájt tole.
Miért nem tudok hizni?Mit tegyek,hogy felszedjek pár kilot?
Szia!Az a legidegesitobb,hogy állandoan azt mondják,hogy miért nem eszem rendesen,meg,hogy milyen gebe vagyok.
A beszolások miatt már utálok tukorbe nézni vagy bárhova menni.
En nem is látom magam annyira soványnak,csak amikor állandoan megjegyzik az tényleg betesz az onértékelésemnek.Azért nem mondják,hogy undoritoan sovány vagyok,de az állando kritizálás azért rosszul esik.
De igazad van.Nem az a fontos,hogy másoknak megfeleljunk,hanem,hogy mi maguk érezzuk jol magunkat a borunkben.Aki másokat kritizál,annak igazábol saját magával van baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!