Más is van úgy, hogy szépnek érzi magát, de mégsem kell senkinek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 6. 13:50
1/9 anonim válasza:
Igen. Lehet, hogy beképzelt, azért nem kell senkinek.
2/9 anonim válasza:
Nem. És egy kapcsolat nem feltétlen a szépségen múlik. Ez itt nem Barbie és barátai című mese,hanem az élet. Ezzel csak azt akartam mondani,hogy egy átlagos külsejű és egy csúnya nő is rátalál ugyanúgy a szerelemre,mint egy szép,viszont egy nagyképű már kevésbé.
3/9 anonim válasza:
lehet hogy beképzelt,amúgy a szépség nem sokat ér ha rossz jellemmel társul,az meg hogy te szépnek érzed magadat nem azt jelenti hogy mások szerint is az vagy
4/9 anonim válasza:
Talán nem vagy elég nyitott, vagy csak szépnek gondolod magad.
5/9 anonim válasza:
miért lenne beképzelt?! jó h azt nem írjátok szerencsétlennek, h legyen önértékelési zavara!
kérdező! ne félj! ha szépnek érzed magad az magabiztosságot sugároz rólad, ami sokkal jobban bejön a pasiknak, mint a "bocs, hogy élek" hozzáállás. hamarosan, biztos rádtalál az igazi:)
6/9 A kérdező kommentje:
félénk vagyok és szerintem a szép az azt jelenti, hogy nem hájas, normálisan öltözködik és normális arca van, nekem szerintem aranyos arcom van, de mégsem vagyok kapós
2013. aug. 6. 14:57
8/9 anonim válasza:
A visszahúzódóbb lányok általában később lépnek kapcsolatba, de előbb-utóbb biztos, hogy lesz valaki! Főleg, ha szép is vagy! :))
9/9 anonim válasza:
Sok oka lehet ha egy szep lany nem kell senkinek. Mivel fele k vagy a pasik altalaban mindig a harsanyabb lanyokat veszik eszre,valoszinuleg emiatt..,de ne legyel ezek utan sem nagypofaju! Hidd el eljon a te idod!:) most ha szemelyeskedni szeretnek(es fogok is hahah,talan egy kis kedvviditas) van egy baratnom ,akivel kb ugyanolyan szepek vagyunk,o csendesebb,felenkebb nem nyilik meg mindenkinek en hangos vagyok es magabiztos. A bulikban igaz,hogy tobb pasi jon odahozzam,tobbet flortolok,DE neki van most egy rendes ,aranyos pasija,aki imadja,hogy felenk es csendes!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!