Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Senkinek se jön be ez a...

Senkinek se jön be ez a kombináció?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt látom a környezetemben hogy vagy legyel feher bőrű világos hajú esetleg szeplős és zöld vagy kék szemű vagy barna hajú barna szemű barna bőrű mert csak az ilyen lányok szexik. De én sötétbarna hajú világos bőrű szeplős vagyok barna szemmel akkor most várjak egy barlangban amìg ez el múlik vagy van remény? :))
2013. aug. 3. 07:02
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon szép lehetsz:) Nekem az egyik osztálytársam ilyen, és ő a legszebb lány az osztályban...Szóval nem számít a "szín". Amúgy szerintem tél típus lehetsz, ami a lehető legjobb, hiszen ahhoz nagyon jól lehet öltözni:D Mindenkinek más az ízlése, én pl a saját seszínű hajamtól akadok ki:)
2013. aug. 3. 08:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Én is sötét hajú, világos bőrű meg sötétzöld szemű vagyok, tehát technikailag egyik felsorolt csoportba sem esek bele, mégsem voltak problémáim soha. A pasik nem ilyen csoportokban gondolkodnak, szerintem értelmes ember nem is áll úgy neki a dologhoz, hogy Fúú, nekem a szőkék tetszenek, és bár tök jófej ez a lány, de túl sötét a haja". Ugyanmár...
2013. aug. 3. 09:19
 3/4 anonim ***** válasza:
hülyeség, te is biztos nagyon szép vagy, nekem az egyik kedvenc párosításom.
2013. aug. 3. 14:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Én ezen sohasem gondolkodtam, mindig az összképet néztem. :D
2013. aug. 3. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!