Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék szép, ha a...

Hogyan lehetnék szép, ha a fejem nem az?

Figyelt kérdés

18 éves lettem. Valahogy 12 éves korom óta csúnyának érzem magam. Előtte szerintem nagyon szép kislány voltam, aki kitűnt a tömegből. Utána megcsúnyultam, és nagyon csúnya vagyok.

Képet nem szeretnék küldeni, de leírom, mi nem tetszik magamban. A korombelieknek nagyon szép, puha, selymes hajuk van...nekem száraz, vastagszálú, drótszerű, félig göndör félig hullámos, néha lelapul néha nem. Kivasalva szebbnek érzem magam, de a sok vasalástól tönkrement, így lekellett szoknom róla. A fodrászt megkérdeztem, mi állna jól, elmondtam, hogy mire gondolok, és egyet értett vele, lépcsőzetesre vágta. Egyenesen látszik, hullámos-göndören nem. Szétáll, és száraz. Használok rá balzsamot, semmi.

A szemöldököm szerintem vastag. Elmentem kozmetikushoz-ez egy nagyon jó kozmetikus, ráadásul fiatal, szép is! Megkértem, hogy szedje ki a szemöldököm. Kiszedte. Azt mondta, hogy nagyon szép a formája a szemöldökömnek. MIután kiszedte, én nem láttam nagy változást, és megkérdeztem, hogy nem túl vastag ez így? Mondta, hogy nem, én meg elfogadtam, sé ahogy látom más lánynak is van ilyen vastag szemöldöke, pl az osztálytársamnak. Ráadásul ha vékonyabb lenne az enyém, nem látszana így a formája. A szememet szeretem, de együtt a fejformám, a hajam és a szemöldököm nem passzol! Képet nem szeretnék feltölteni, de mit tudnék csinálni? Abból is gondolom, hogy csúnya vagyok, hogy egyszer elment mellettem egy lány, és azt mondta, hogy de ronda vagy. Nem 100%, hogy rám mondta, de én 90%-ig biztos vagyok benne. Amikor a barátnőmmel voltam, és megnézte őt egy férfi a kocsiból(gondolom őt), egyből mondta, hogy: láttad hogy megnézett engem? Magyarul fel sem merült benne, hogy engem néznek, olyan csúnya lehetek. Van barátom, nagyon szeret és rengeteget bókol! És ez segített is! De az önbizalomhiányom megvan, hisz ez kiskorom óta fakad, így nem külső visszajelzésekből tudom helyretenni, hanem magamnak kellene. Sokszor látok kevésbé szép lányokat, de bennük is látom azt, ami bennem nincs meg külsőleg. Nem az ápoltságot, nem tudom leírni. Ezért linkelek pár képet.

[link]

[link]

[link]

Az arcomra külön mondták már, hogy szép, viszont a hajam miatt már piszkált egy lány nyolcadikban. Lehet, hogy ha nem ilyen hajam lenne egyből megszépülhetnék? Nem tudom elfogadni, hogy nem merek ránézni az emberekre..

2013. júl. 31. 21:47
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Mutass kérlek egy két képet magadról. Jöjjön privátba.

2013. júl. 31. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:

Kép nélkül nehéz lesz.

Ha akarsz ide is küldjél.

2013. júl. 31. 21:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Ide is, ha akarsz. :)

16/L

2013. júl. 31. 22:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Küldj képet :)
2013. júl. 31. 22:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Engem is rondáztak már le... és én is úgy vagyok ahogy te...

Ha gondolod küldj képet és megmondom a tutit. :)

21N

2013. júl. 31. 22:20
 6/9 anonim válasza:
Képet üzibe! :)
2013. júl. 31. 22:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam mint te. Csúnyának és a kutyának sem kellőnek tartottam magam mert a környezetem ezt tudatta velem. Bele is kergettek egy nagyon rossz kapcsolatba, amit borzasztóan bánok. Sok mindenen keresztül mentem. Miskolci vagyok, itt születtem, itt élek. Ha akarod küldj képet hátha tudok segíteni.
2013. júl. 31. 22:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Sajnos ez kép nélkül tényleg nehéz, de ha szeretnéd, én is szívesen elmondom neked a véleményem. :) Nekem is voltak ilyen gondjaim, aztán leküzdöttem őket.

5 éve külföldön élek.

22N

2013. aug. 1. 09:52
 9/9 anonim ***** válasza:

" Van barátom, nagyon szeret és rengeteget bókol! És ez segített is!" Hát akkor ez a lényeg, nem?! :)

Hidd el, szép vagy! Ha már mondták is, akkor biztosan! Küldhetsz nekem is képet, ha akarsz:)

2013. aug. 1. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!