Hogy lehetnék olya szép mint Isabelle Strömberg? Képek lent!
nem úgy volt hogy egy szép csajról küldesz linket?
én itt csak egy nőnek csúfolt mű valamit látok
hát ha ilyen akarsz lenni, akkor csak sajnálni tudlak
ez nem szép, és még csak nem is nő
csak egy kis műanyag
Hogyan lehetnél olyan "szép" mint a nő a képeken?
Kollagén az ajkakba, szolárium, és szabassad át magad plasztikai sebésszel.
Ha rá akarsz hasonlítani ezek a megoldások.
Nem ismerlek, nem tudom hogyan nézel ki, de nem javaslom, hogy ilyen legyél, mint ez a nő. Persze ha neked ez kell...
Ugy lehetsz ilyen ha ehezteted magad, agyonszolizod a borod es keresel egy harmadrangu plasztikai sebeszt aki a te kepeden tanul meg muteni...
Ez az a csaj aki szep volt es egy ronda remet krealt magabol...
Amugy nem azt mondom minden plasztikai mutet xar, sot, lehet en is plasztikai sebesz leszek... Nezzetek meg Megan Fox csak egy picit valtoztatott a vonasain es csodasan nez ki!
De amikor tobb ml kollagent nyomnak a szajba az ronda...
Műanyag kacsa:))))
Tudod, lehet kapni játék boltban..vidd magaddal a plasztikai sebészhez, és mond, hogy ...doktor úr, erre a kacsára szeretnék hasonlítani:)))))
Szőkítsd ki a hajad, barnítsd magad agyonra (mert az nagyon szép, ha valakinek világosabb a haja, mint a bőre...). Menj sok-sok ajakfeltöltésre, és egyéb plasztikai műtétre. Aztán rajzolj magadnak nevetséges szemöldököt, és ragassz fel műszempillákat.
És persze csücsöríts minden képen!
Szerintem ez a csaj már annyira ronda, hogy pont ezért néznék meg őt az utcákon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!