Tetszik valakinek ez az alak? Szerintetek is túl vékony vagyok? Egy keményebb 'gyúrás' dobna rajtam?
Elég sokan mondták, hogy szerintük túl vékony vagyok, és hízni kéne. Ezzel egyetértek, lehet a képen nem tűnik vészesnek, de a magasságom miatt nagyon vékonykának tűnök úgy egészben. 177 cm és 55 kg.
Viszont ha sokat eszem, nem hízok, csak a hasamra megy.
Sokat szoktam biciklizni,görkorizni, hogy izmosodjak, de nem elég. Szerintetek, ha komolyabban és többet gyúrnék, akkor vastagabb combjaim lennének? Felsőtestre kéne?:)
Mindenki véleményére kíváncsi vagyok, elfogadok építő jellegű kritikát is. [link]
16L vagyok.
Pedig mindenhol azt hangoztatják, hogy az a jó, ha van mit fogni...
Lehet így úgy tűnik arányos vagyok, de úgy egészben, a magasságom miatt nagyon nem így tűnik:(
Igen nagy baj lenne, ha 16 évesen ilyen bőrőd lenne és popsid.
Neked egy problémád van: lapos a segged, és nincs derekad. Igy hiába fogysz-deszka effect.
Engem ilyenkor inkább a belső érdekel, hogy nem vagy flegma, meg ilyenek amúgy meg így is tök jól nézel ki. :)
18/F
Mi pasik a formás nőket szeretjük nem a vékonykákat.
Kérdező szerintem tényleg kéne valami izomnövelő edzés.Úszás,kondi,Fegyencedzés,lehet válogatni.
És persze megfelelő étrend..
De ne értsd félre,elég jól nézel ki:)
De jobb is lehet.
értem, köszi.
Akkor elkezdek valamit komolyabban is. Viszont nem tudom, a felsőtestem mennyire dolgoztassam...Nem szeretnék kicsi kőkemény izom-melleket.
Nyugodtan dolgoztasd teljes erőből.
Nézz meg 1-2 fitness modellt például Rajnai Rékát.Ő évek óta heti 3-4 alkalommal,megfelelő étrenddel,tápkieggel,keményen edz,de neki sincs izommelle.
Ha te most kondizgatsz valamennyit attól nem leszel hipp-hopp bodybuilder.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!