Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A szénhidráttól nőtt meg...

A szénhidráttól nőtt meg rajtam a háj? Mit csináljak, hogy megint vékony lehessek?

Figyelt kérdés
5 hónappal ezelött még azt mondták,hogy sovány vagyok,és hogy egyek. Valamennyivel több szénhidrátot vittem be, és most már csak úszógumiaim vannak. Elhíztam. A strandon is észrevettem,hogy több rajtam a zsír.

2013. júl. 26. 18:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Testtömeged? Magasságod? Korod? Nemed?

Ezek nélkül nem tudunk segíteni. :(

2013. júl. 26. 18:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Mit csinálj? Kevesebb szénhidrátot egyél, kicsit több fehérjét és menjen heti minimum 3-4 aerob edzés is, pl kocogás, bicaj.
2013. júl. 26. 18:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Bármilyen étkezési stílusod van, azaz leginkább szénhidrátos, vagy inkább édességes, vagy inkább húsos, a legfontosabb a klasszikus napi 1,5-2 l tiszta, bubi, színezék és ízmentes víz és/vagy cukor nélküli hideg vagy meleg tea, amely csak teafűből (nem gyümölcsteák) készül és nem plikkes teából. Tiszta folyadékkal könnyebben bomlik le a szervezetből a szénhidrát, a cukor leginkább illetve a zsírok is, csak azok lassabban. Ugyanígy a sok tartósító és vegyszermentes zöldség és gyümölcs is fontos a rostos és természetes savasságuk miatt.

A tiszta folyadékok szépen baszabályozzák a vérkeringést és a vércukrot is akkor is ha magas, akkor is ha alacsony.

Ezzel a módszerrel lehet persze fogyni is egészségesen.

Mindemellett le kell győzzük a lustaságunkat és min. 2 havonta 1 hétig orvosi diétát kellene tartson mindenki kortól és nemtől függetlenül, amely csak vajas pirítósból, főtt és enyhén sós burgonyából vagy riszből áll, illetve nagyon könnyed zöldséglevesből egy kis csirkemellel.

2013. júl. 27. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!