Lányok! Aki borotválja "ott lent", hogy csinálja?
Szia
Én nem borotválom. Valaki azt mondja, azért szedi le, mert kényelmetlen. Nem tudom,mi lehet rajta kényelmetlen... Ha téged nem zavar egyáltalán, akkor felesleges, a bikini vonalat azt le lehet szedni.
22L
csak azért kérdeztem, mert az nem taszítja a fiúkat?
köszi a választ. :)
Egyrészt használj kétpengés borotvát, másrészt sok-sok habot (mindegy miből csinálod). Arra kell vigyázni, hogy mindig feszítsd meg a bőrödet, mert ha nem, akkor megvághatod magadat. Mindig a szőr növési irányával megegyezően borotválj, különben kipattog, és begyullad.
Amúgy tényleg nem muszáj borotválni, régen én sem csináltam. Egyszer anno a páromat akartam meglepni vele, most meg már megszoktam így, és ha jobban visszanől, akkor egyfolytában vakaróznom kell. :D
köszönöm szépen a válaszokat. :)
ha vágni szeretnék belőle, akkor mivel és hogy? mennyit? ti hogy csináljátok? a hosszából vágjak? akkor nem fog megerősödni? bocsi, csak kezdő vagyok. :)
Én se borotválom mert marhára viszket és utána begyullad és a bőr alá is nő a szőr. Próbáltam gyantázni a bikinivonalat de tiszta véraláfutás lett bakker, azt hittem sose múlik el. Meg aztán, egy borostás "ott" aztán marhára szexi:))
Ritkítani én is szoktam, fürdőszoba, körömolló, kád széle, alá a földre egy kis papírtörlő, hogy arra hulljon a szőr, mert a szanaszét hagyott szálak kiábrándítóak, na meg nem mondhatod rá hogy haj, hacsak nem vagy afro.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!