Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Aki borotválja "ott...

Lányok! Aki borotválja "ott lent", hogy csinálja?

Figyelt kérdés
Még sosem borotváltam "ott" le és érdekelne hogy csináljam? mezei borotvával? és mivel? szappannal vagy valami habbal? egyáltalán leborotváljam? vagy milyen "fazont" ajánlanátok? csak írjátok le, hogy kb hogy néznek ki a fazonok. pl. középen 1 kis csík, stb. előre is köszi! :)
2009. okt. 22. 16:44
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

Szia

Én nem borotválom. Valaki azt mondja, azért szedi le, mert kényelmetlen. Nem tudom,mi lehet rajta kényelmetlen... Ha téged nem zavar egyáltalán, akkor felesleges, a bikini vonalat azt le lehet szedni.

22L

2009. okt. 22. 16:48
 2/10 A kérdező kommentje:

csak azért kérdeztem, mert az nem taszítja a fiúkat?

köszi a választ. :)

2009. okt. 22. 16:49
 3/10 A kérdező kommentje:
az nem taszítja ha nincs borotválva? meg elég erős a szőr?
2009. okt. 22. 16:50
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Ha nagyon dús, akkor lehet vágni belőle, egy kicsit alakítgatni:) De amugy meg az igazi férfit nem fogja zavarni, ne aggodj :) Nekem pl.férfin is azt tetszik, ha nem borotválja.
2009. okt. 22. 17:01
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Meg hát védő szerepe is van az ott lévő szőrnek. Nem csak dísznek van ott.
2009. okt. 22. 17:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha borotválod nagyon vigyázz, épp ma vágtam meg magam OTT LENT :S És nagyon nagyon fáj még mindig pedig már vagy 4 órája volt... és szoktam, szóval nem tudom miért lett ez. Amúgy én teljesen csupaszra szoktam, még olyan csíkot sem hagyok. 14/L
2009. okt. 22. 17:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt használj kétpengés borotvát, másrészt sok-sok habot (mindegy miből csinálod). Arra kell vigyázni, hogy mindig feszítsd meg a bőrödet, mert ha nem, akkor megvághatod magadat. Mindig a szőr növési irányával megegyezően borotválj, különben kipattog, és begyullad.

Amúgy tényleg nem muszáj borotválni, régen én sem csináltam. Egyszer anno a páromat akartam meglepni vele, most meg már megszoktam így, és ha jobban visszanől, akkor egyfolytában vakaróznom kell. :D

2009. okt. 22. 18:36
 8/10 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat. :)

ha vágni szeretnék belőle, akkor mivel és hogy? mennyit? ti hogy csináljátok? a hosszából vágjak? akkor nem fog megerősödni? bocsi, csak kezdő vagyok. :)

2009. okt. 23. 11:46
 9/10 A kérdező kommentje:
és hogy "alakítgassam"?
2009. okt. 23. 11:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Én se borotválom mert marhára viszket és utána begyullad és a bőr alá is nő a szőr. Próbáltam gyantázni a bikinivonalat de tiszta véraláfutás lett bakker, azt hittem sose múlik el. Meg aztán, egy borostás "ott" aztán marhára szexi:))

Ritkítani én is szoktam, fürdőszoba, körömolló, kád széle, alá a földre egy kis papírtörlő, hogy arra hulljon a szőr, mert a szanaszét hagyott szálak kiábrándítóak, na meg nem mondhatod rá hogy haj, hacsak nem vagy afro.

:)

2010. márc. 15. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!