Miért b. uzizzák le azt a pasit, aki borotválja ott? Itt láttam egy kérdést, arra rögtön a válasz ez volt:B. UZI! Miért, ha a lányok borotválhatják, egy pasi miért nem?
huppsz igazad van XD
nem is volt szó kónaljról..valamit benéztem..
de az ottani dolgról is ugyanaz a véleményem..
Ne is törődj vele itt már mindenki b.zi.
Mindenkit leb.ziznak, ha egy pasi festi a haját már az is b.zi.
Az emberek műveletlenek és iszonyúan hü.lyék ráadásul fogalomzavarban is szenvednek.
Bu.zi = olyan pasi aki pasikkal dug és irántuk érez szerelmet, nem a nők iránt.
Nem pedig az aki bármi eltérőt tesz, mint a megszokott heteroszexuális séma.
Azért mert valaki kicsit különbözik, vagy jobban ad magára stb. még NEM meleg!
Azért azoktól megkérdezném akik ezt mondják, hogy szerintük akkor ha egy nő nem borotválja a lábát akkor az leszbikus vagy mindjárt egyből férfi? :DDD
Képzelek a válaszokat... a pasiktól: most nem erről van szó, hanem a bu.zikról!!! - terelnek.
Nők: egy nőnek joga van nem borotválni magát ha ő úgy érzi jól magát, hiszen egyes nők annyira sipákolnak az egyenjogúságért meg a megbecsülésért stb. Egyébként hátbaszúrják egymást, de ilyenkor össze tudnak tartani...
Persze, egy nő felvehet fiús ruhát is, de a pasik ne csináljanak semmit mert jaj.
Én nő vagyok, de szerintem a pasiknak ezen a téren ba.romi kevés joguk van, korlátozva vannak.
Nekem ez sérti az igazságérzetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!