Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi azt kérdezi: "miért szeretsz velem csókolózni? " arra mi a megfelelő válasz?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy kihagyva a válaszból az azért mert szeretlek szöveget, hogy lehet körbeírni, miért jó, olyan válaszokat keresek amivel a pasinak örömet szerzek és felkeltem az érdeklődését. Tehát miért jó csókolózni? Mi a jó benne?
2010. jan. 26. 08:27
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Fúúújjj! Boccs de ezeket a kérdéseket én nagyon utálom! Páromat is leszoktattam ezekről a kérdésekről! Ő azt kérdezte, hogy miért Őt választottam? Én erre csak annyit szoktam mondani, hogy azért mert Justin Timberlake még nem kapta meg a telefonszámom, amit Beckham-mel küldtem el! (Bocsi ha nem erre a válaszra számítottál :-)
2010. jan. 26. 08:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
"azért jó veled csókolózni,mert nagyon jól-finoman-ügyesen csinálod:)"
2010. jan. 26. 08:31
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
De amúgy (első vagyok) kérdezhetek valamit?? Miért szeretsz a pasiddal csókolózni????
2010. jan. 26. 08:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Megfelelő válasz nincs.Minden jó, amit érzel.Jó, mert beindítja a szexuális fantáziádat, mert szereted az ízét stb.Ezt mindenki máshogy érzi.
2010. jan. 26. 08:36
 5/10 A kérdező kommentje:

Na ez az nem lehet rá mit mondani, illetve lehetne, ha a pasim lenne, de nem az, hanem a szeretőm, és ezért kérdezem hogy mit lehet mondani erre, nem azért mert tudatlan vagyok

.

2010. jan. 26. 08:43
 6/10 anonim ***** válasza:
53%
iszonyat, hogy milyen hülye kérdések vannak ezen az oldalon
2010. jan. 26. 08:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Jó boccs!! Legalább így megtudtam hogy szeretőről van szó! Ez tetszik?: Azért mert olyan édes az ajkad, hogy soha nem is akarok leválni róla! Vagy: Imádom a bársonyos ajkaid, simogatnak és kényeztetnek, és a nyelved csodákra képes :-) Írjak még?? Vagy ez sem jó? (még mindig első vagyok)
2010. jan. 26. 08:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Azért, mert úgy csókolsz mint a legutóbbi pasim.
2010. jan. 26. 09:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Lényegtelen, hogy a barátod vagy a szeretőd.Valamiért vonzódsz hozzá és szereted is.Úgyhogy az érzéseidet mondd el neki őszintén!
2010. jan. 26. 09:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Mondhaton neki, hogy szereted a lehelletét, különösen ha már dél óta egy félig megemésztett rothadó húscafat van a fogai között :), és ez még mindig jobb mintha mondjuk hóna alját akarnád nyalogatni :)
2010. jan. 26. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!