Lányok, nektek mi a véleményetek arrol hogy, ha egy fiú borotválja a lábát?
Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 17:16
1/15 anonim válasza:
Szerintem 1 fiúnak nem kéne! az olyan b...
2/15 anonim válasza:
Szerintem visszataszító, és nagyon nőies...
5/15 anonim válasza:
az előttem lévő 4 hozzászólás egybevéve:S
17/L
6/15 anonim válasza:
undorítóó.. :S és ha borostás még szúrhat is (magamból kiindulva) mert nem hinném h minden nap leszedi. én személy szerint imádok beletúrni a barátom lábán a szöröcskékbe és azokkal játszani :D:D 17L
9/15 anonim válasza:
Én nem szeretem, ha egy fiú lába nagyon szőrös, viszont nem tudom, mit szólnák hozzá, ha a barátom beállítana babapopsi puhaságú lábakkal... Bár, annyira talán nem zavarna. De akkor már inkább gyanta, szenvedjen meg a szépségért!!XD
10/15 anonim válasza:
nekem nem jön be ha egy pasi borotválja a lábát,én azt szeretem ha egy pasinak (mértékkel)szőrös a lába.sztem ne borotváld.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!